Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek mi a véleményetek erről?
#20 A cikk érdekes és jó, és tök igaza van, én viszont nem jól fogalmaztam, ha ez jön le rólam. :D
Részemről nem a személyiségre, hanem kizárólag az öltözködésre (jelen esetben körömre, férfisminkre) próbáltam élezni az írásomat.
Pl. magamból kiindulva, imádom a darkos öltözetet, erős sminket, viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ez alkalomra (koncert, buli, stb.) való, hétköznapra nem. Szerintem ez nem elítélést jelent a részemről, csak igazodás a társadalmi normához. Ilyen az is, hogy irodába nem a szakadt goth külsőmmel jelenek meg - vagy hogy a párom ne sminkeljen hétköznap... :) Persze, lehet lázadni, meg aranyifjúnak lenni, de (személy szerint) egy ilyen srácot nem tudnék hosszú távon páromnak képzelni, hiába sármos meg menő.
Ez teljesen szubjektív dolog, de itt is véleményt, kérdeztek... :)
Tiszteletben tartom a véleményed, de papírom van róla, hogy kiráz a hideg a "társadalmi normák" szókapcsolat hallatán:Dd
Ilyenkor eszembe jut, hogy miféle konstruktív hatással jár, ha én konszolidáltan jelenek meg az irodaházban (csak egy példa, hála a jó égnek nem dolgozok irodaházban). Nem is beszélve az olyan helyzetekről, mikor a mindig háttérben munkálkodó call centeresnek is ki kell öltözni. Minek? Kérdem én. Minek?
Vagy 40 fokban öltöny, mint a vállalati kultúra szerves része. Az még a komforttal is szembe megy.
Szóval én személy szerint sokkal többre értékelem a felesleges tarsadalmi normákkal homlokegyenest szembemenő egyéniségeket.
na, pont belefutottam egy képbe:
a két középső fiún teljesen oké lenne a körömlakk, de a két szélsőn nem. így remélem érted amire gondoltam :D
(sztárokat nem akartam annyira felhozni, mert az megint más tészta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!