Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők nektek mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi a zenei stílusának kifejezése érdekében feketére lakkozza a körmét azt elítélnétek?
2016. jan. 11. 14:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem pedig mindenki olyan stílusban öltözködik ahogy akar. Nem ettől függ egy személy "komolysága". Egyébként is, miért kell komolynak lenni? Milyen előnyökkel is jár ez? Helyén kell kezelni egy-két dolgot az életben de ennyi. Felesleges túlzottan komolynak lenni.
2016. jan. 12. 04:46
 22/26 anonim ***** válasza:

#20 A cikk érdekes és jó, és tök igaza van, én viszont nem jól fogalmaztam, ha ez jön le rólam. :D

Részemről nem a személyiségre, hanem kizárólag az öltözködésre (jelen esetben körömre, férfisminkre) próbáltam élezni az írásomat.

Pl. magamból kiindulva, imádom a darkos öltözetet, erős sminket, viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ez alkalomra (koncert, buli, stb.) való, hétköznapra nem. Szerintem ez nem elítélést jelent a részemről, csak igazodás a társadalmi normához. Ilyen az is, hogy irodába nem a szakadt goth külsőmmel jelenek meg - vagy hogy a párom ne sminkeljen hétköznap... :) Persze, lehet lázadni, meg aranyifjúnak lenni, de (személy szerint) egy ilyen srácot nem tudnék hosszú távon páromnak képzelni, hiába sármos meg menő.

Ez teljesen szubjektív dolog, de itt is véleményt, kérdeztek... :)

2016. jan. 12. 16:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletben tartom a véleményed, de papírom van róla, hogy kiráz a hideg a "társadalmi normák" szókapcsolat hallatán:Dd

Ilyenkor eszembe jut, hogy miféle konstruktív hatással jár, ha én konszolidáltan jelenek meg az irodaházban (csak egy példa, hála a jó égnek nem dolgozok irodaházban). Nem is beszélve az olyan helyzetekről, mikor a mindig háttérben munkálkodó call centeresnek is ki kell öltözni. Minek? Kérdem én. Minek?

Vagy 40 fokban öltöny, mint a vállalati kultúra szerves része. Az még a komforttal is szembe megy.

Szóval én személy szerint sokkal többre értékelem a felesleges tarsadalmi normákkal homlokegyenest szembemenő egyéniségeket.

2016. jan. 12. 17:37
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, tanulságos volt valamennyi a számomra!
2016. jan. 12. 17:56
 25/26 anonim ***** válasza:

na, pont belefutottam egy képbe:

[link]

a két középső fiún teljesen oké lenne a körömlakk, de a két szélsőn nem. így remélem érted amire gondoltam :D

(sztárokat nem akartam annyira felhozni, mert az megint más tészta)

2016. jan. 17. 12:22
 26/26 A kérdező kommentje:
Hogyne, érthető! :D
2016. jan. 17. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!