Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek mi a véleményetek erről?
Mr. Depp roppant szexi volt kalózként, festett szemmel is, 14 évesen tökre szerelmes is voltam belé. Viszont az egy film, egy félig fiktív, illetve más korban élő karakterrel.
A mai világban és korban egy magát festő férfi (legyen az szem vagy köröm) a legtöbb esetben is az első oldalon fellelhető kategorizáláshoz vezet (emo, meleg, gyerekes), illetve a hétköznapokban nem is praktikus.
Egy koncerten nem botránkoznék meg egy szemkontúros / fekete körmű srácon, valószínűleg még hamarabb is felfigyelnék rá, pont azért, mert kirí a tömegből. De ha hétköznap is hasonlóan fest, akkor nem feltétlenül tudnám komolyan venni. Nem azért, mert jól/rosszul áll neki, hanem mert egy felnőtt férfitól nem ezt várom, és nem tudnám páromként elképzelni.
(Nyilván, ha még mindig goth kiskamaszlány lennék, akkor egy 18-20 éves sráctól még elfogadnám, mert jujj de menő meg bevállalós, de felnőtt fejjel én is megtanultam, hogy hova milyen öltözet illik, és ezt a páromtól is elvárom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!