Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők nektek mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi a zenei stílusának kifejezése érdekében feketére lakkozza a körmét azt elítélnétek?
2016. jan. 11. 14:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ne úgy fejezd ki szerintem a zenei stílusod hogy lányos megjelenést kölcsönzöl magadnak, legyen szó akármilyen stílusról. Hidd el csak b**isan fogsz tőle inézni
2016. jan. 11. 16:29
 12/26 A kérdező kommentje:
Érdekes a dolog, mert kaptam már több olyan pozitív visszajelzést, hogy jól áll. A Karib tenger kalózai című filmben pl.: Johnny Deppnek is ki van sminkelve a szeme is és egyszerűen imádják a nők! :D
2016. jan. 11. 16:39
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, de párnak ennél érettebb férfit keresek.
2016. jan. 11. 17:08
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha NEKEM bejönne külsőleg, és belsőleg is egy hullámhosszon lennénk, akkor még a feketére lakkozott körme is tetszene. :D
2016. jan. 11. 19:09
 15/26 anonim ***** válasza:
De jó lenne! Segítenék neki kifesteni a körmeit, sőt, még rózsaszín csatokat is raknék a hajába, hogy még cukibb legyen.
2016. jan. 11. 19:45
 16/26 A kérdező kommentje:
Hahaha...:D
2016. jan. 11. 20:55
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Mr. Depp roppant szexi volt kalózként, festett szemmel is, 14 évesen tökre szerelmes is voltam belé. Viszont az egy film, egy félig fiktív, illetve más korban élő karakterrel.

A mai világban és korban egy magát festő férfi (legyen az szem vagy köröm) a legtöbb esetben is az első oldalon fellelhető kategorizáláshoz vezet (emo, meleg, gyerekes), illetve a hétköznapokban nem is praktikus.

Egy koncerten nem botránkoznék meg egy szemkontúros / fekete körmű srácon, valószínűleg még hamarabb is felfigyelnék rá, pont azért, mert kirí a tömegből. De ha hétköznap is hasonlóan fest, akkor nem feltétlenül tudnám komolyan venni. Nem azért, mert jól/rosszul áll neki, hanem mert egy felnőtt férfitól nem ezt várom, és nem tudnám páromként elképzelni.

(Nyilván, ha még mindig goth kiskamaszlány lennék, akkor egy 18-20 éves sráctól még elfogadnám, mert jujj de menő meg bevállalós, de felnőtt fejjel én is megtanultam, hogy hova milyen öltözet illik, és ezt a páromtól is elvárom.)

2016. jan. 11. 21:30
 18/26 anonim ***** válasza:
2016. jan. 11. 21:41
 19/26 A kérdező kommentje:
Jó kis cikk!
2016. jan. 11. 21:52
 20/26 anonim ***** válasza:
A 17-es hozzászóló véleményéről jutott eszembe, mert többször is leírta, hogy mik az elvárásai... :)
2016. jan. 11. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!