Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal a párom a Facebook-on?
2 éve járunk, én 24, ő 32 éves.
Gyakran használja a Facebook-ot. Nagyon bánt, hogy rólam soha egyetlen képet se tett ki, és arra kért, hogy egyikünknek se legyen látható a családi kapcsolata, mert az ránk tartozik csak. Ezzel egyet is értenék, de ha visszamegyek az idővonalán, látom, hogy az exének, akibe nagyon szerelmes volt (ezt a közös barátaink is mondták) nagyon sok bókot, szép idézeteket írt, közös képeket tett fel, a kapcsolati státusz is látható volt, őt teljes mértékben vállalta, sokszor még a profilképe is egy közös, összebújós fotó volt. Az én fotóimat max lájkolja, de soha nem ír hozzá kedves mondatokat.
Nagyon szeretem, de már régóta vagyunk együtt olyan szempontból, hogy igazán felvállalhatna. Szerintetek túlreagálom a dolgot?
1. elvileg nem ezen mulik, hogy szeret-e valaki. tényleg nem. de.
2. nekem is rosszul esne, mert ha mást már felvállalt, akkor eredetileg ő nem az a tipus, aki nem szereti megosztani a magánéletét. persze lehet, hogy csak a csalodás miatt változott erről a gonodlkodása vagy közben félig beleunt a facebook-ba, változott a személyisége, ahogy idősebb let...stb. ezek is benne lehetnek, mert tényleg nem ezen áll vagy bukik a szerelem, de azért engem is foglalkoztatna.
3. ami a leginkább zavaro, hogy ellentmond kicsit önmagának azzal, hogy téged nem rak ki, de az exét nem szedte le. nekem természetes lenne , hogy levegyem a régi dolgokat, hogy ne bántsam meg az uj párom.
az #1 írta le a legnagyobb igazságot.
gondolom az exe előtt szégyell téged 100%.
nem egy ilyenről tudok, ahol pont ugyan ez volt a sztori, és utólag derült ki az igazság, hogy szimplán csak cikinek tartotta felvállalni a fész szaron a kapcsolatát.
"szerintem csak kicsit megégette magát ezzel, és 2x nem akar ugyanabba a hibába esni."
#4 akkor egész idővonalát lepucolta volna, és nem hagyja fent az előző kapcsolatából a dolgokat.
ha már annyira nem akarna ugyan abba a hibába bele esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!