Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk ez normális?
Figyelt kérdés
zoktam látni, hogy a barátom lányokra szokott rákeresni Facebookon, szóval nézi a képeiket, gondolom le is menti őket. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális, hogy nézegeti őket, tehát ti is szoktatok fiúk a barátnőtökön kívül nézegetni? Vagy lányok ti os tapasztaltatok ilyet3 éve vagyunk együtt, megcsalni nem csal meg
Ő 20, én 19 vagyok
Köszi a válaszokat
2016. jan. 9. 14:21
1/9 anonim válasza:
Szia ,szerintem ne izgulj ezen ha azt mondod ,hogy nem csal meg akkor nincs okod mitől félni :)
2/9 anonim válasza:
Amíg az igazi szex helyett nem választja a képeket normális.
4/9 anonim válasza:
Tudod, "hűséget fogadtam nem vakságot" ;)
De amúgy nem, én nem csinálnék ilyet, elvégre ott lenne a barátnőm :)
5/9 anonim válasza:
nem tudom hányadik nője vagy de tuti nem az utolsó... ha össze is jön azokkal a lányokkal akiket nézeget...majd azokon is túllép
6/9 anonim válasza:
A hűség nem az, hogy nem nézel meg mást, hanem hogy azt mondod, miután megnézted: "Fú, b$szdki, ez a párom nyomába se ér". :)
8/9 anonim válasza:
Egyébként lementi a képeket, vagy csak gondolod, hogy le is menti?
9/9 A kérdező kommentje:
Van egy egész mappája, láttam.
2016. márc. 9. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!