Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy a volt barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a volt barátnőm csak akkor érdekel ha valakivel összejön?

Figyelt kérdés

Ha tudom, hogy nincs barátja nem is foglalkozok vele, van, hogy még kerülöm is, mert nincs kedvem összefutni vele, vagy beszélgetni. Ha pedig összejön valakivel akkor máris elkezdek érdeklődni iránta. Egy éve szakítottunk, tetszik még, de már nem szeretem.

Miért van ez?...szeretném ha abbamaradna ez, de nem tudom, hogy vessek véget ha egyáltalán azt se tudom, hogy mi ez?. Amúgy közös megegyezés alapján szakítottunk.

2010. márc. 25. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:

20:47

te tényleg beteg vagy:D:D

amúgy féltékeny vagy még.. majd kinövöd

2010. márc. 25. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
igen
2010. márc. 25. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm az elismerést Kedves 2. válaszoló :D:D(K)(L)
2010. márc. 25. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
kedves tyúkolós, engem csak akkor csókolgass ha lányból vagy:D
2010. márc. 25. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Az első nem tudom mit akart...de meglehet, hogy beteg...nem tudom, nem vagyok orvos(az ilyen eseteknél örvendek ennek)

Hogy kinövöm? 20 vagyok...1 éve szakítottunk...remélem elmúlik.

2010. márc. 25. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert hiusagi kerdest csinalsz belole!
2010. márc. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!