Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok 1 olyan emberrel?
Aki már a zsebébe hordja a Frontinos dobozt, és mikor pánikrohama van, esetleg szorult helyzetbe kerül, mindig bekap 1et.
azaz úgy szedi a Frontint, mint más eszi a cukrot.
Nem, mégpedig azért, mert ha ennyire komoly problémája van, akkor talán valami rendszerességet kellene a dologba vinni - ahogy a kezelőorvosával megbeszélte.
Ha ennyire nem képes a saját egészsége érdekében tenni, hanem lapátolja befelé a kis ellipszis alakú bogyókat találomra, akkor nincs benne elég belátás.
megy itt a sok blablabla a sok hülyétől.. :)
ha valaki szerelmes, az nem fog ilyesmin fenn akadni hanem megpróbál neki segíteni.
Ez igaz! Aki szerelmes ilyenekkel nem igazán foglalkozna :)
Nekem volt egy borderline barátom 2 évig bírtam mellette.Egy idő után nagyon kiborított,viszont sokáig nem tudott sehogy sem,mert szerettem.
A szerelem vakká tesz.
Na most egy "Frontin-függő" szerintem nem lehet annyira "problémás".Legalább is számomra (edzett vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!