Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok 1 olyan emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok 1 olyan emberrel?

Figyelt kérdés

Aki már a zsebébe hordja a Frontinos dobozt, és mikor pánikrohama van, esetleg szorult helyzetbe kerül, mindig bekap 1et.

azaz úgy szedi a Frontint, mint más eszi a cukrot.

2016. jan. 6. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha minden más tulajdonsága meg tud fogni, lehet rá esély.
2016. jan. 6. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Pánikbeteg. Az egyik barátnőm is ilyen és őis szed rá gyogyszert. Van pasija és 4éve eggyütt vannak,most várják a közös babát. A csajt a betegsége miatt császározni kell. Ezt leszámitva teljessen normális életet él.
2016. jan. 6. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Kizárt. Van pszichés beteg a családomban, volt enyhébb időszaka, most éppen mélypont volt az előző év és nagyon kimerítő. Nem kockáztatok meg még egy ilyet, még ha enyhébb állapotban van, akkor sem.
2016. jan. 6. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem, mégpedig azért, mert ha ennyire komoly problémája van, akkor talán valami rendszerességet kellene a dologba vinni - ahogy a kezelőorvosával megbeszélte.

Ha ennyire nem képes a saját egészsége érdekében tenni, hanem lapátolja befelé a kis ellipszis alakú bogyókat találomra, akkor nincs benne elég belátás.

2016. jan. 6. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

megy itt a sok blablabla a sok hülyétől.. :)

ha valaki szerelmes, az nem fog ilyesmin fenn akadni hanem megpróbál neki segíteni.

2016. jan. 12. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez igaz! Aki szerelmes ilyenekkel nem igazán foglalkozna :)

Nekem volt egy borderline barátom 2 évig bírtam mellette.Egy idő után nagyon kiborított,viszont sokáig nem tudott sehogy sem,mert szerettem.

2016. jan. 12. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

A szerelem vakká tesz.

Na most egy "Frontin-függő" szerintem nem lehet annyira "problémás".Legalább is számomra (edzett vagyok).

2016. jan. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!