Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok elatkozott emberrel?
Tenyleg nem nyafogasból de az életem egy nagy pech-sorozat.
Akarmit probaltam elerni eddig,szinte mindig meghiúsult,leküzdhetetlen akadalyok miatt.
A hetköznapi eletben is ugyanugy nincs szerencsem. Ha nem tudom a menetrendet akkor az orrom elott fog elmenni a busz,egyetemi tantargyfelvetelkor is mindig utolsok közt jutok be stb..
Nem vagyok ilyen ezoterias de kicsit azt kezdem erezni mintha el lennek atkozva kb..
Ez kizarja a kapcsolatokat is?
19/F
Nem vagy te elátkozott szerintem, csak egyszerűen a dolgok rossz oldalát nézed elsősorban.
Pl hozzáállhatsz így is: elmegy a busz pont előtted: sebaj, majd jön a következő!
utolsók között jutsz be a kurzusfelvételre: nem baj, örülök hogy legalább bent vagyok, más még a határidőt is lekéste...
És még lehetne sorolni, mennyivel másabb egy picit optimistábban nézni a dolgokat?.. Én sem vagyok a szerencsés emberek mintapéldánya, de próbálok így hozzáállni a dolgokhoz. Mert nem mindegy, hogy a félig teli poharat honnan nézzük. :)
Szerintem is csak sötéten látod a dolgokat.
Miért baj, ha lekésed a busz? Jön a következő! Ha meg ritkán jár, akkor meg valóban meg kell nézni a menetrendet és aszerint menni.
És ha később jutsz be a tantárgyfelvételkor? Van valami verseny? :) Nem az a lényeg, hogy időben meg legyen?
Ezek nem is igazán problémák. Ne is kezeld úgy őket. Mi lesz, ha tényleg valami nagy problémád lesz? Mondjuk azt sem kell problémának felfogni, hanem megoldandó feladatnak.
Mindenkinek tele van ilyenekkel az élete. Minden nap egy csomó dolgot kell megoldanunk. Ilyen az élet.
2
Te ezt komolyan gondoltad?
Ha valaki kesőbb jut be TF-en az mehet a vacak tanarokhoz vagy többoras lyukak lesznek az orarendjeben,nem lesz eleg kreditje..
Nézd, kedves Kérdező, itt senki nem akar téged megbántani! Egyszerűen csak sugalljuk itt neked páran, hogy össze kell kapnod magad, mindent a maga idejében csinálni, és a hozzáállásodon egy picit változtatni.
Tegyük fel: elvégzed a sulit, kezdben lesz a diploma, és mi lesz azután? Ha szétszórt leszel, és negatív, szerinted könnyen találsz majd munkát? Szerinted az emberek mit kedvelnek jobban, azt aki alapból mindenben a rosszat nézi, vagy azt, aki azt mondja hogy sebaj, nem jött össze, legközelebb össze fog?!
Többen írjuk hogy a hozzáállásod a gondok okozója.. Gondolom a való életben is volt már aki mondta... Mi itt csak így tudunk segíteni, hogy esetleg megláthasd hogy mi a gond. De egyet elhihetsz: ameddig csak negatív leszel, addig az élet is csak olyan megerősítést fog adni! Mondom ezt úgy, hogy nem foglalkozom az ezotériás dolgokkal. Küzdőszellem, akarat, összeszedettség, optimizmus, és kitartás kell ahhoz, hogy minden helyzetből, és önmagadból a legjobbat hozhasd ki.
1-es hozzászóló voltam.
te a tipikus "nem akarasnak nyoges a vege" ember vagy.
mar a kerdesben is nyafogsz, ha nem tudod a menetrendet ki a hibas? hat biztos nem a buszsoffor...
nyugodtan megsertodhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!