Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valakinek rövid a nyelve?
Figyelt kérdés
Viccesen hangozhat, de nekem gyerekkoromban "le volt tapadva" úgymond, és az orvos a nyelvem alatt felvágta, hogy ne legyek pösze.
Nem végezhetett alapos munkát, mert ha kiakarom ölteni, alig tudom. Az orromat nem tudnám megbirizgálni vele (már ha valaki ezzel szórakozik)
De a lényeg, hogy rövid. Annyira nem zavar, smárolásban sem, de sztem így egy jó átlagos lehetek, mármint csókolózásban.
Szal hogy menjek oda az orvos elé?
"Doktor úr, rövid a nyelvem, en mtudom kinyalni a barátnőm ,írjon egy beutalót a szájsebészetre?"
Mindenképpen szeretnék ezen változtatni.
Valami tanács?
2010. márc. 25. 20:09
11/14 anonim válasza:
Nekem is kicsia nylevem, alig tudom kinyújtani. Soha nem zavart sem nők sem kaja sem más terén. Ez lényegtelen.
12/14 anonim válasza:
De most komolyan. Én sem szoktam nyalás közben kidugni a nyelvemet a számból, mert úgy sokkal fárasztóbb lenne. Szóval ez nem lehet probléma.
13/14 A kérdező kommentje:
Ez egyébként kisbabáknál elég gyakran előforduló, könnyen orvosolható rendellenesség, letapadt nyelvgyöknek hívják. És sztem nem vágták fel rendesen, vagy hát honnan tudja egy orvos, hogy a kis csecsemőnek milyen lesz 20 év múlva a felvágott nyelve...hát szerintem nekem rövid lett
2010. márc. 25. 22:28
14/14 anonim válasza:
Mi számít átlagosnak? Szerinted azért mert valakinek kutyanyelve van jobban fog csókolni? Vagy épp ellenkezőleg be sem fér a partner szájába csak körbenyalja fültől fülig? Ne a méreten változtass, hanem a technikán akkor, ha szerinted jelenleg átlagos lehetsz. Függ a csajtól is, ha ő szarul csókol (túl lassú, túl heves, túl visszafogott, stb) akkor az úgysem tőled függ. Te csináld amit tudsz, aztán ha rád szól a csajod, hogy valamit javítani kéne és érzed, hogy ő bizony jól csókol, akkor hallgass rá és együtt kitaláltok valamit. Az meg, hogy rövid nyelvvel ne lehetne kinyalni egy csajt ismét őrületes badarság. Technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!