Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valakinek rövid a nyelve?

Figyelt kérdés

Viccesen hangozhat, de nekem gyerekkoromban "le volt tapadva" úgymond, és az orvos a nyelvem alatt felvágta, hogy ne legyek pösze.

Nem végezhetett alapos munkát, mert ha kiakarom ölteni, alig tudom. Az orromat nem tudnám megbirizgálni vele (már ha valaki ezzel szórakozik)

De a lényeg, hogy rövid. Annyira nem zavar, smárolásban sem, de sztem így egy jó átlagos lehetek, mármint csókolózásban.

Szal hogy menjek oda az orvos elé?

"Doktor úr, rövid a nyelvem, en mtudom kinyalni a barátnőm ,írjon egy beutalót a szájsebészetre?"

Mindenképpen szeretnék ezen változtatni.

Valami tanács?

2010. márc. 25. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia! Az orrát nagyon kevés ember tudja megnyalni, nekik már kifejezetten hosszú a nyelvük. Ha a letapadást születésedkor megszüntették, akkor ez így jó. Meghosszabbítani nem tudják a nyelved, nem lesz ebből hátrányod.
2010. márc. 25. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Teve-nyelv átültetés kell neked!
2010. márc. 25. 20:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Attól még hogy kicsi a nyelved, kitudod orálisan elégíteni a barátnőd.
2010. márc. 25. 20:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem tudod megnyalni az orrod ?? :O

Szerintem neked nem a nyelveddel van gond, hanem rövid az orrod...

2010. márc. 25. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Az orrodat akarod megnyalni? Én eddig úgy tudtam, hogy normális nyelvem van, de a közelébe nem tudom vinni. ;)
2010. márc. 25. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Állj már le, én sem tudom megnyalni az orromat, pedig semmi gond a nyelvemmel, tökéletesen működik, logopédiai gondjaim sincsenek, és az étkezéssel sincsenek problémáim. Teljesen normális a hossza a nyelvemnek :D
2010. márc. 25. 20:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehetetlen, hogy olyan rövid a nyelved, hogy emiatt nem tudod orálisan izgatni a barátnődet.
2010. márc. 25. 20:31
 8/14 A kérdező kommentje:

Ez csak egy hülye példa volt....de tényleg rövid....és nem meghosszabítatni akarom, hanem hogy rendesen vágják fel...alig tudom kinyújtani a számból...

nem akarok én Rolling Stones vagy Steven Tyler sem Kiss-szerű nyelvet...de tényleg alig ér ki a számon ha kiakarom ölteni....

2010. márc. 25. 20:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Rakd be a szádba a barátnőd punciját és elég közzel lesz a nyelvedhez..
2010. márc. 25. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Mérnem ezzel kezdted, hogy nem vágták fel normálisan? Ez orvosolható, de nem hiszem, hogy megéri, ha nem akarsz TV-bemondó lenni. Nagyon nagyon fájdalmas műtét, komolyan mondom. Gondold át még egyszer.
2010. márc. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!