Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valakinek rövid a nyelve?
Viccesen hangozhat, de nekem gyerekkoromban "le volt tapadva" úgymond, és az orvos a nyelvem alatt felvágta, hogy ne legyek pösze.
Nem végezhetett alapos munkát, mert ha kiakarom ölteni, alig tudom. Az orromat nem tudnám megbirizgálni vele (már ha valaki ezzel szórakozik)
De a lényeg, hogy rövid. Annyira nem zavar, smárolásban sem, de sztem így egy jó átlagos lehetek, mármint csókolózásban.
Szal hogy menjek oda az orvos elé?
"Doktor úr, rövid a nyelvem, en mtudom kinyalni a barátnőm ,írjon egy beutalót a szájsebészetre?"
Mindenképpen szeretnék ezen változtatni.
Valami tanács?
Nem tudod megnyalni az orrod ?? :O
Szerintem neked nem a nyelveddel van gond, hanem rövid az orrod...
Ez csak egy hülye példa volt....de tényleg rövid....és nem meghosszabítatni akarom, hanem hogy rendesen vágják fel...alig tudom kinyújtani a számból...
nem akarok én Rolling Stones vagy Steven Tyler sem Kiss-szerű nyelvet...de tényleg alig ér ki a számon ha kiakarom ölteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!