Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mondjátok meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondjátok meg, hogy lehet hogy egy srác ilyen aranyos legyen?

Figyelt kérdés

Vettem egy csomag cukrot, és megkínáltam. És kérdezte, hogy milyen ízűek a cukrok? Mondtam, hogy a sárga narancsos, a piros meggyes. És kérdezte, hogy én melyiket szeretem jobban? Mondtam, hogy a pirosat, a sárga nem is ízlik. És mondta, hogy jó, csak mert ő akkor a sárgákból vesz majd. :))) Hát majd elolvadtam olyan aranyos volt... Úgy érzem meg sem érdemlem őt, fordított helyzetben én fogtam volna magam és megettem volna a pirosakat, nem kérdezgettem volna, hogy ő melyiket szereti. :(

Vagy más fiúk is így tettek volna, és csak nekem ilyen szokatlan ez?

L/19

2016. jan. 5. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

12#

Akkor pláne, hogy meg kellene értened. :D

2016. jan. 5. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már értem, hogy miért az a reakció arra, hogy megkérdem a csajt, hogy segítsem-e cipelni a bőröndjét a vasútállomáson, a lépcsőknél, hogy "Bocsi, de van barátom" :DDDDDDD 22/F
2016. jan. 5. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnos sok negativumot látok a mai fèrfiakban, fiúkban viselkedèsileg.Persze vannak lányok is ilyenek.
2016. jan. 5. 18:32
 14/16 A kérdező kommentje:
2-es, nem, mondtam neki, ha nem lennénk munkatársak, biztos járnék vele. Csak nem akarom keverni a munkát és a magánéletemet. :(
2016. jan. 5. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:
És most mi is a kérdés? Igen ezek szerint létezik.
2016. jan. 5. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

:DDD

Csak a következő kérdés meg nehogy az legyen, hogy "most mondjátok meg, hogy lehet egy srác ilyen aranyos, hogy fölmond a munkahelyén, csakhogy járhasson velem?" :D

2016. jan. 5. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!