Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor egy srácra aztmondjátok, hogy aranyos. Akkor az a srác nem vonzó neketek, nem?
Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 15:27
1/9 anonim válasza:
Nem mindig. Ez nagyon személyfüggõ. Ha valaki Aranyos az Aranyos attól nem Kell,hogy tetszen.
2/9 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de az aranyos maskeppen fogalmazva: csunya, de imadnivalo...:)
3/9 anonim válasza:
Az én pasim is aranyos, néha cuki mégis szexelek vele, szóval vonzódok hozzá. :D
4/9 anonim válasza:
A lányok végletekig tagadják, de tény, hogy az aranyos jelentése náluk: szimpatikus, de csúnya, férfiatlan, egyáltalán nem vonzó.
5/9 anonim válasza:
Nálam az aranyos az csak pozitív jelző, és legtöbbször olyan férfira mondom, akit vonzónak tartok.
20N
6/9 anonim válasza:
aranyos = szimpi, de külsőre nem az esetem
7/9 anonim válasza:
Jah, és akiknél ez csakis pozitív jelző, kíváncsi vagyok, mit mondanának egy srácra, aki kezdeményez náluk, tök rendes, segítőkész, udvarias csak épp külsőre nem jön be nektek. Na ugye, hogy úgy kezdenétek, hogy "aranyos, de..."
8/9 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, szerintem.
Én mondtam már olyanra, akihez vonzódtam, de olyanra is, aki szimpatikus volt és haverként/barátként kedveltem.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. :)
2015. dec. 14. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!