Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy hulye kerdes, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy hulye kerdes, de hogy tegyem tul magam azon, hogy a pasi helyettem egy csucsoritos, ontelt "lanyt" valasztott?

Figyelt kérdés

Evekig fenntartotta a srac a figyelmemet, jopofizott, miegymas, majd osszejott egy olyan lannyal, aki folyamatosa magat fenykepezi 10 kg smink van rajta, csocsei kinn, idiotabbnal idiotabb pofakat vag... En se vagyok csunya, sot, eleg sok fiunak tetszem, de en nem vagyok ilyen. Az egomrol nem is beszelve, teljesen hazavagta. Miben jobb egy ilyen lany, mint en?

23L, a csaj 19 lesz

2016. jan. 5. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szarni rá! :)
2016. jan. 5. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
A vonzalom nem döntés kérdése. Ez kezd kicsit közhellyé válni, de milyen igaz:) Úgy értem nem tehetsz róla, ha tetszik neked az a fiú, és a fiú sem tehet róla, hogy a r*ngyót választotta...
2016. jan. 5. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Szokd meg, ez a menő. Persze aztán jönnek ugatni mint rossz kutyák, köpködni az összes nőt: D
2016. jan. 5. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Arról valóban nem tehet a kérdező, hogy épp egy ilyen fickóhoz vonzódik. Arról viszont igenis tehet, hogy 5 évet vár néhány mosoly és nézés miatt, egyből ki tudja milyen világra szóló románcot beleképzel és hogy eszébe sem jut tovább lépni.

Lefogadom amúgy, hogy te vagy az a kérdező aki itt vergődik már hónapok óta a "30 éves nőcsábász + 18 éves ribizli sztorin." Sőt, gyanítom az elmúlt hetek "miért csodálkoznak ha elkezdtem r-bancosan öltözni" "mit gondol egy férfi ha ilyen és olyan kihívó ruhában lát meg" kérdések mögött is.

Kérdező - végre látom kezded felfogni, hogy semmire sem vezet, ha továbbra is ezen a sztorin rágod magad. Ez az első lépés a felejtés felé. De addig nem fog menni, amíg ennyire a múltban élsz, amíg a "miért"-re keresed itt a választ - simán lehet, hogy még be is jöttél valamennyire neki, de ahhoz nem eléggé, hogy lépjen. Ez van, nem lehet mindenkinek kelleni, nem törvényszerű, hogy ha téged megfog valaki valamivel (bár elgondolkodhatnál azon, minek kell neked egy ilyen láthatóan felszínes pasi - ennyire nincs emberismereted, önbecsülésed?), hogy az kölcsönös lesz.

Első körben tartsd távol magad tőle - ha közösségi oldalon fenn van, töröld le, ha tudod, hová járkál, kerüld el. Ne kombinálj azon, hogy miért, meg azon, hogy mit jelent, ha megbámul, azon, hogy meddig tart a kapcsolata, mert teljesen felesleges, csak mélyebben beleásod magad ebbe az egyébként szánalmas történetbe. Ne próbáld meg magadra felhívni a figyelmét ilyen megalázó módon. Ha TE kellettél volna neki, BÁRMIT jelentettél volna neki, akkor lépett volna és most veled lenne, nem mással. De nem így lett. A tények számítanak.

Ismerkedj, foglald le magad mással, legyél a barátaiddal, minden egyéb közhely, de ami a legfontosabb - add fel ezt, amit most csinálsz, halott ügy, és ha ebbe kapaszkodsz továbbra is, csak magaddal tolsz ki.

2016. jan. 5. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!