Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek komolyan mindegy az, hogy milyen hosszú és vastag a pasi farka?
Dehogy mindegy nekik csak nekünk nem mondják mert nem akarnak megbántani.
Egymás között viszont sokszor nevetgélnek azon, kinek milyen.
Normál tartományon belül mindegy. Az extremitásokat nem szeretjük- legalábbis, én nem szeretem. Ami túl kicsi vagy túl nagy, az már tud gondot okozni.
Egyébként meg a szex minősége tapasztalataim szerint sosem a pénisz méretétől függött.
aki 18+ méretet mond az belegondolt h a pasi hova tolja majd be?????
nézzed már meg egy vonalzón h mekkora az a 18cm ...
am meg
normál keretek között teljesen mindegy
a túl nagy és a túl kicsi lehet gond, de egy ügyes pasi tud kompenzálni
a szex nem csak a farok méretétől függ hanem az adott partnerektől a fantázián a nyitottságon az odafigyeléstől
Még soha, egy barátnőmmel sem beszéltünk egyikünk aktuálisának sem a méretéről. Arról meg csak nagyobb vonalakban, hogy ki milyen szexuális "frissítőket" visz bele a párkapcsolatba és milyen hatása volt.
Szerény véleményem: Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy hogyan használja. Egy nőt a férfi az ujjával is ki tudja elégíteni, és az sem több 10 centinél. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!