Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek komolyan mindegy az, hogy milyen hosszú és vastag a pasi farka?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 13:07
11/19 anonim válasza:
Véleményem szerint amíg tudja használni és olyan férfié akit szeretek addig édes mindegy, hogy 15 vagy 20cm
12/19 anonim válasza:
Olyan szempontból nem mindegy, hogy ne legyen nagy. Nekem a kisebb, vékonyabb farok jön be, mert én is szűk és rövid vagyok odalent.
13/19 anonim válasza:
úgy megnéznék egy olyan lópinát mint ami 8-asnak van. meg megnézném a kis arcát ahogy 19centitől kiül a szeme sarkára a könnycsepp.
14/19 anonim válasza:
Csatlakozom a #63-hoz.
Szó szerint ezt akartam írni én is.
15/19 anonim válasza:
Bocsánat. A #12-eshez, aki 63%-os.
16/19 anonim válasza:
Én még egyetlen barátnőmet sem hallottam, hogy kibeszélte volna bármelyik férfi farokméretét. Ezt ti beszélitek be magatoknak és fusztráljátok magatokat. Szerintem amelyik férfi ezen gondolkozik, az meg is érdemli magát, ilyen negatív emberrel én találkozni sem szeretnék, nem hogy a barátnője lenni
17/19 anonim válasza:
Kedves 13! Kikérem magamnak a lópina jelzőt! Azzal beszélj ilyen stílusban, aki a világra sz@rt!
Nem tehetek róla, hogy téged az ég csak cirka 12 centikével áldott meg... :)
19/19 anonim válasza:
Ez sajnos nem ilyen egyszerű téma. Vannak olyan nők, akik egészen egyszerűen mélyebb, tágabb puncival lettek "megáldva". Nem így kérték, ez van. Ahogy ti se akkorára kértétek a farkatokat. Meg kell találni azt aki passzol hozzád. Én egy teljesen átlagos nem túl vastag 14 centis farkú pasival vesztettem el a szüzességem és SEMMIT sem éreztem. Ez van, nem én akartam. Átlagban jó vastag, 19-20 centis barátaim voltak, a férjem 20 centis. :) Ez van, ezeket érzem. Kinek mi. Nem feltétlen tehet róla az ember, hogy mi érez és élvez. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!