Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy akinek én tetszem, nincs meg a kémia, viszont, aki nem tenne ertem semmit, o vonz engem?
"lehet, hogy mas van az o fejében, de ezek szerint nem vagyok neki olyan fontos, hogy lepjen."
Igazából lehet pont arra vár hogy te lépj! :D voltam már ilyen szituban! Ezt egy módon tudhatod meg,ha te lépsz vmit!
Valószínűleg csak egyszerű evolúciós törekvés: jobbat, erősebbet akarsz magadnál.
De az is lehet, hogy nem bízol igazán magadban, és mihelyt az "elérhetetlen" elkezd érdeklődni utánad, már nem is tűnik annyira vonzónak (= ha én is jó vagyok neki, talán nem is annyira nagy durranás a pasi).
.
Másrészt lehet, hogy évtizedeket kell várni rá...
Kémia előtt pszichológiát kellene tanulni.
Önismeret.
Te magaddal menyire jössz ki, mennyire vagy elégedett?
Ha "sántítasz", ne csodálkozz, hogy "sántának fognak látni".
Mennyire fogadod el saját nemiségedet? Könnyen lehet, hogy semennyire, és ilyen lehetetlen helyzeteket vonzasz be. Ha jönne valami jó társ, akkor se lennél felkészülve, valahol elpuskáznád szerintem, hogy kapcsolat legyen. Pl. jönnének a kifogások, vagy az elbénázások. A tudatalatti gondoskodik az ilyesmiről. Nézz szembe magaddal!
Miért jó áldozatnak lenni, sajnálni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!