Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy akinek én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy akinek én tetszem, nincs meg a kémia, viszont, aki nem tenne ertem semmit, o vonz engem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
akkor nincs más hátra várjál addig amíg nem lesz olyannal kémia aki viszonozza is. Ezt nemértem én sem hogy hogyan... Ez így annyira valószínűtlen. Túl sok dolognak kell egybvágnia.Kb. mint a lottó ötös!
2016. jan. 3. 16:51
 12/22 anonim ***** válasza:

"lehet, hogy mas van az o fejében, de ezek szerint nem vagyok neki olyan fontos, hogy lepjen."

Igazából lehet pont arra vár hogy te lépj! :D voltam már ilyen szituban! Ezt egy módon tudhatod meg,ha te lépsz vmit!

2016. jan. 3. 17:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Én férfi létemre is így vagyok... nem tartom magamat túl "szépnek" de sportolok és teszek érte hogy valamit javuljak de eddig egyetlen átlagos lány volt aki egyáltalán beszélt velem de abból se lett semmi. Viszont tudok több olyan lányról aki dagi ronda és tudom hogy rám hajtana de én nem tudnám őket magammal elképzelni. Oda jutottam hogy sz@rok az egészbe én jól érzem magam sportolás közben csaj meg minek úgyis csak elvinné a szabadidőmet meg költögessek rá... áh ez nem kell nekem
2016. jan. 5. 10:58
 14/22 anonim válasza:
Én is ismerem ezt a szitut, de kialakítottam egy módszert ellene, és elég jól bevált. Nem tartom magam különösebben szép nőnek, de valahogy mindig egész jól megy a hódítás. A titkom az, hogy amikor megvolt a szex az épp aktuális alannyal, utána soha nem jelentkezem nála. Ha megőrülök érte, akkor sem! Nehéz ezt megállni, de kényszerítem rá magam, elfoglalom magam más dolgokkal, vagy másvalakivel, de NEM hívom fel, és nem írok neki. Ettől a férfiak összezavarodnak. Nem ehhez vannak hozzászokva. És hamarosan be is következik a csoda (99,8%-ban), ők írnak vissza: "Szia, hogyhogy nem jelentkezel? Nem volt jó velem?" És akkor már nyert ügyed van, ő fog futni utánad. Sajnos én is póruljártam nemrég, lefeküdtem a pasival, akitől a kocsit vettem... Jól néz ki, izmos, vicces, eszméletlenül csókol, minden meglenne benne, de amikor leizzadt, majdnem hánytam. Annyira undorodtam az izzadságának a szagától, hogy alig vártam, hogy elmenjen haza, mint egy őrült, úgy cseréltem le az ágyneműt. Persze, neki se írtam utána - más okból ugye -, és ő is ostromol azóta az üzeneteivel... Undorodom ha eszembe jut az illata. Szánalomból legyek vele együtt? Ha a kémia nem stimmel, akkor egyszerűen nem fog soha az életben működni szemmagasságban egy kapcsolat.
2016. jan. 5. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak egyszerű evolúciós törekvés: jobbat, erősebbet akarsz magadnál.

De az is lehet, hogy nem bízol igazán magadban, és mihelyt az "elérhetetlen" elkezd érdeklődni utánad, már nem is tűnik annyira vonzónak (= ha én is jó vagyok neki, talán nem is annyira nagy durranás a pasi).

.

Másrészt lehet, hogy évtizedeket kell várni rá...

2016. jan. 8. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:
TANULJAD AZT A KÉMIÁT!
2016. jan. 9. 16:35
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 14-es válaszát megfogadod, akkor ne számíts nagy jövőre. 14-es te meg 1 nagy barom vagy! Ha valakire gerjetsz, ne a sebeidet nyalogasd, nagy levegő, azt lépj tettek mezejére. Nincs itt semmi titok, tudomány. Minden anyag teakcióba lép. Szóval van kémia.
2016. jan. 10. 07:32
 18/22 A kérdező kommentje:
17-es, az elsofele elég igaz annak amit irsz, tul rovid az élet ahhoz h ne mutassuk ki az erzelmeink. tudom én, csak nehéz mégis igy cselekedni.
2016. jan. 10. 13:59
 19/22 anonim ***** válasza:

Kémia előtt pszichológiát kellene tanulni.

Önismeret.

Te magaddal menyire jössz ki, mennyire vagy elégedett?

Ha "sántítasz", ne csodálkozz, hogy "sántának fognak látni".

Mennyire fogadod el saját nemiségedet? Könnyen lehet, hogy semennyire, és ilyen lehetetlen helyzeteket vonzasz be. Ha jönne valami jó társ, akkor se lennél felkészülve, valahol elpuskáznád szerintem, hogy kapcsolat legyen. Pl. jönnének a kifogások, vagy az elbénázások. A tudatalatti gondoskodik az ilyesmiről. Nézz szembe magaddal!

Miért jó áldozatnak lenni, sajnálni magad?

2016. jan. 10. 19:10
 20/22 anonim válasza:
Egy kicsit más szemszögből megközelítve a dolgot: olvastam, hogy ugye a feromonok direkt úgy vannak "kitalálva", hogy azok vonzzanak minket fizikailag, azoknak tetszik az illata (akkor is, ha tudatosan nem érezzük, mert a nemi illatokat az orrnak más része fogadja be, mint a többi szagot), akikkel egészséges gyerekeink születnének. Vagyis akikkel illünk egymáshoz kémiailag. Na most a gond az, hogy manapság mindenki szanaszét fújja magát mindenféle szagosított izzadásgátlóval, dezodorral meg parfümmel, így ez a biológiai mankó ki van lőve. Arról nem is beszélve, hogy a fogamzásgátló pont felborítja az egész érzékelést, és annak hatására pont azok a férfiszagok tetszenek a nőknek, akikkel a legkevésbé illenek össze!
2016. jan. 11. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!