Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon írtak már ki rólam kérdést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon írtak már ki rólam kérdést?

Figyelt kérdés

Ma volt egy szabad napom, amit kockulással töltöttem. Olvasgattam itt egész nap a kiírt kérdéseket, s válaszolgattam, meg beszélgettem.

Rengeteg, olyan kis elcseszett kérdés, élet és sors van ezen az oldalon, hogy az valami döbbenet.

Tökre kíváncsi lettem, vajon van itt oylan kérdés, aminek tárgya én vagyok... Pl egy reakcióm után, amikor a kérdező most várt volna tőlem... Vagy esetleg egy tettemet kérdőjelezték meg... Vagy tettem, esetleg nem tettem valamit.

Talán már én is kötöttem ki így ezen az oldalon korábban. :D

Ha igen, az gáz... Elnézve az itt kapott "hasznos"-nak tűnő válaszokat...

23/F

2016. jan. 2. 19:02
1 2
 11/16 Kenzo Tenma ***** válasza:
#1 akkor ez elég nagy öngól volt, mert te is itt vagy. 😂😂 Amúgy velem volt már, hogy említettek itt kérdésben. Persze ez még mindig nem olyan, mintha miattam tették volna fel a kérdést. Olyan lehet nem is volt.
2016. jan. 2. 19:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Remélem is hogy nem. Amilyen sok értelmetlen, és közel sem hasznos és segítő válasz születik itt...

Inkább tőlem kérjen velem kapcsolatos tanácsot, mint sem vadidegen emberektől, akik még felelősséggel sem tartoznak a válaszaik után.

2016. jan. 2. 19:38
 13/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Szereted a kóser konyhát?:D
2016. jan. 2. 20:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak tetszett a videó. Szeretem az olyan dolgokat, amik nem a megszokottak, és valami tök más lesz, mint vártam volna. :D
2016. jan. 2. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Mivel ez anonym oldal,így kevés az esélye hogy magadra ismersz..kivéve ha publikusra állítod az accod nevét.. pl van a tinis párkapcsolatoknál egy sűrített levegő nevű fazon,akiről állandóan írnak ki kérdéseket :)

De egyszer én is magamra ismertem pedig az én accom nem nyilvános..de egy olyan parasztságot csináltam egy lánnyal(nem rèszlezezném), hogy olyat nem hiszem hogy más tenne (jelzem,utána beláttam hogy hiba volt és többen azóta sem teszek olyat),és röviddel azután hogy ezt megtettem a lány(akinek a neve szintén titkos,de mondom felismertem a szitut egyből) kiírt egy kérdést,mert gondolom egyrészt nem bírta hova tenni a tettem, másrészt remélte hogy én is válaszolok majd(nem válaszoltam ezek után)..mondjuk akkoriban sokat lógtam az oldalon, manapság jóval kevesebbet...

2016. jan. 2. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is megfordult a fejemben, hogy feltett velem kapcsolatban már itt valaki kérdést. De persze ezt soha nem fogom megtudni. :)
2016. jan. 2. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!