Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon írtak már ki rólam kérdést?
Figyelt kérdés
Ma volt egy szabad napom, amit kockulással töltöttem. Olvasgattam itt egész nap a kiírt kérdéseket, s válaszolgattam, meg beszélgettem.
Rengeteg, olyan kis elcseszett kérdés, élet és sors van ezen az oldalon, hogy az valami döbbenet.
Tökre kíváncsi lettem, vajon van itt oylan kérdés, aminek tárgya én vagyok... Pl egy reakcióm után, amikor a kérdező most várt volna tőlem... Vagy esetleg egy tettemet kérdőjelezték meg... Vagy tettem, esetleg nem tettem valamit.
Talán már én is kötöttem ki így ezen az oldalon korábban. :D
Ha igen, az gáz... Elnézve az itt kapott "hasznos"-nak tűnő válaszokat...
23/F
2016. jan. 2. 19:02
1/16 anonim válasza:
Ez az oldal az emberiség söpredékének gyűjtőhelye.
2/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Mutass egy képet és megmondom. #It's a trap!
4/16 anonim válasza:
Az általában azzal jár,hogy kipakolják a képeidet,és próbálnak lejáratni...
Ne akard.:)
5/16 anonim válasza:
Esetleg ha az anyakönyvezett nevedet is odaírtad volna ezen "kérdésbe" (inkább okfejtésnek nevezném nem kérdésnek) akkor kiderülne lehet írna egy lány hogy rólad írtak ki kérdést. És mi is megtudnánk egy facebook keresés után ki is az okos 23 éves aki ide írt...
6/16 anonim válasza:
Este 11 után szemezgess a kérdések között, hátha magadra ismersz (akár képekkel is). Általában mindig kikerül valaki 1-2 hetes rendszerességgel. Engem is kiraktak már ide, szerencsére jól felkészültem a buktatókra, így eleve kamuképet terjesztettem magamról, amit dicsőségesen be is szoptak sokan.
7/16 anonim válasza:
Mi az, hogy volt egy szabadnapod? Talán tegnap meg tegnapelőtt dolgoztál??
10/16 A kérdező kommentje:
Én szeretem. :) És járhattam volna sokkal rosszabbul is. Mint mondjuk Te. :P Csak vicceltem. Nehogy megsértődj.
2016. jan. 2. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!