Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezhetek be síkosítót "földi" áron?
Arra gondolok, hogy egyszer jártam egy gyógyszertárban, ahol látta egy tubus síkosítót 899 Ft-ért! Könyörgöm, drágább, mint az óvszer! Kapható valahol valami megfizethetőbb márka?
Jó, jó, tudom, most gondolhattok rólam pár dolgot, de megjegyzem: ha az óvszerről lenne szó, nem sajnálnám a pénzt! De azért a síkosító...
16/f
Egyáltalán nem drágák a sikosítók. (Bár minden relatív. Vesd össze egy prosti árával és kiderül, hogy mennyire olcsó a sikosító.)
Amúgy meg egy két évig eláll, ha rendesen visszazárod.
Viszont mindenképpen vizbázisút vegyél.
Hát kisfiam a szexhez jutás márpedig költséges dolog, ezt jó ha elfogadod. A nőt el kell vinni ide-oda, amit illik neked fizetni, meg kell hvni vacsorára, moziba, stb, tehát ezek mellett egy sikosító igazán nem nagy kiadás.
De ha ennyire sóher vagy, akkor verd ki magadnak és a megspórolt pénzen vegyél cumit.
irta utolag,h ahhoz kell,h "recskázzon" (öreg vagyok,ilyen szót nem hallok gyakran:D)
egyszer gyerekem lesz,remélem lány lesz
sose fogom megérteni,hogy miért kell állandóan problémázni mindenen...kicsi a farkam,nem fog felállni,megcsokolhatom-e,elég izmos vagyok-e,egyáltalán odamerjek-e menni...és még sorolhatnám...
kiábrándító...igy melyik lánynak akarsz tetszeni...ebből lesz huzsonsok évesen az a kérdés,h "ciki-e ha huszonakárhány évesen szűz vagyok?"
cseszd meg,25 évesen nagyjából "illik" megtalálni az igazit,aki 30 évesen szül neked gyereket,és élitek világotokat...
kiboritóak a mai tizenévesen,pedig én se régen voltam ennyi...
csak tudod, régen nem volt a gyakorikérdések.hu és nem volt hol megtudniuk az embereknek ezeket a "gondokat"
attól meg hogy veled nem esett meg ilyen mással akár igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!