Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol szerezhetek be síkosítót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szerezhetek be síkosítót "földi" áron?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy egyszer jártam egy gyógyszertárban, ahol látta egy tubus síkosítót 899 Ft-ért! Könyörgöm, drágább, mint az óvszer! Kapható valahol valami megfizethetőbb márka?

Jó, jó, tudom, most gondolhattok rólam pár dolgot, de megjegyzem: ha az óvszerről lenne szó, nem sajnálnám a pénzt! De azért a síkosító...

16/f

2010. márc. 24. 23:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem drágák a sikosítók. (Bár minden relatív. Vesd össze egy prosti árával és kiderül, hogy mennyire olcsó a sikosító.)

Amúgy meg egy két évig eláll, ha rendesen visszazárod.

Viszont mindenképpen vizbázisút vegyél.

2010. márc. 27. 08:35
 32/34 anonim ***** válasza:

Hát kisfiam a szexhez jutás márpedig költséges dolog, ezt jó ha elfogadod. A nőt el kell vinni ide-oda, amit illik neked fizetni, meg kell hvni vacsorára, moziba, stb, tehát ezek mellett egy sikosító igazán nem nagy kiadás.

De ha ennyire sóher vagy, akkor verd ki magadnak és a megspórolt pénzen vegyél cumit.

2010. márc. 27. 08:38
 33/34 anonim ***** válasza:

irta utolag,h ahhoz kell,h "recskázzon" (öreg vagyok,ilyen szót nem hallok gyakran:D)

egyszer gyerekem lesz,remélem lány lesz

sose fogom megérteni,hogy miért kell állandóan problémázni mindenen...kicsi a farkam,nem fog felállni,megcsokolhatom-e,elég izmos vagyok-e,egyáltalán odamerjek-e menni...és még sorolhatnám...

kiábrándító...igy melyik lánynak akarsz tetszeni...ebből lesz huzsonsok évesen az a kérdés,h "ciki-e ha huszonakárhány évesen szűz vagyok?"

cseszd meg,25 évesen nagyjából "illik" megtalálni az igazit,aki 30 évesen szül neked gyereket,és élitek világotokat...

kiboritóak a mai tizenévesen,pedig én se régen voltam ennyi...

2010. márc. 27. 16:34
 34/34 A kérdező kommentje:

csak tudod, régen nem volt a gyakorikérdések.hu és nem volt hol megtudniuk az embereknek ezeket a "gondokat"

attól meg hogy veled nem esett meg ilyen mással akár igen

2010. márc. 27. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!