Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezhetek be síkosítót "földi" áron?
Arra gondolok, hogy egyszer jártam egy gyógyszertárban, ahol látta egy tubus síkosítót 899 Ft-ért! Könyörgöm, drágább, mint az óvszer! Kapható valahol valami megfizethetőbb márka?
Jó, jó, tudom, most gondolhattok rólam pár dolgot, de megjegyzem: ha az óvszerről lenne szó, nem sajnálnám a pénzt! De azért a síkosító...
16/f
átlag durex sikositót 1500ért veszek akciosan 50ml-et,kb 2 honapra elég rendszeres használattal...
de amugy gumin is van sikosito,feleslegesen veszel ha veszel,izgasd inkább fel a csajt,sikositóhasználok nagy része gyógyszert szed...
16 évesen meg en ezen gondolkozz már,mibe fogadjunk hogy mé a lány sincs meg hozzá?
08:18
nincs még, de első oldalon írtam is
tehát adott egy szüz kisfiu,aki ébrándozik...
nincs barátnő,ha lesz,ugyis fűzögetni kell honapokig,mert bátortalan fiu nem megy oda bevállalosabb csajhoz....
vagy lehet áremelés miatt aggódik,megveszi most,pár évig ugyse romlik meg alapon?:D
ja és
előző: ez nem volt valami kedves...mondjuk azt nem tudom hogy romlik-e... de évekre előre akkor se vennék...ja és nem vagyok bátortalan és a legkevésbé sem álmodozok
átlag tizenévesnek barátnő nélkül szüzen akkorse sikositon jár az esze...
előbb kerits barátnőt,aki mutat hajlandóságot szexre,gumi,ahhoz nem kell sikosito ugyse,majd ha fogamzásgátlót kezd szedni a lány,nah,akkor lehet szükség ilyenre...
addig max a saját kezedre kell sikositó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!