Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezhetek be síkosítót "földi" áron?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egyszer jártam egy gyógyszertárban, ahol látta egy tubus síkosítót 899 Ft-ért! Könyörgöm, drágább, mint az óvszer! Kapható valahol valami megfizethetőbb márka?
Jó, jó, tudom, most gondolhattok rólam pár dolgot, de megjegyzem: ha az óvszerről lenne szó, nem sajnálnám a pénzt! De azért a síkosító...
16/f
2010. márc. 24. 23:07
14/34 anonim válasza:
Itt nincs félreértés! Sajnálod rá a pénzt, mert sóher vagy! Ennyi és pont!
15/34 anonim válasza:
Síkosító nem csak azért kellhet, mert nem nedvesedik a csaj, hanem véd a hámsérülések ellen, ezáltal a fertőzések ellen. És igazából ez eléggé alacsony ár a többi síkosítóhoz képest. Arra figyelj, hogy víz bázisú legyen, mert az nem teszi tönkre az óvszert. Amúgy talán előszörre nem is szükséges, majd ha egy ideje együtt vagy már a csajjal, és úgy döntötök szükség van rá, akkor majd vesztek felesbe pl:) amúgy a legtöbb síkosító 1000 fölött van.
16/34 anonim válasza:
még szűz vagy és már sikosítón gondolkodsz.
az első sikosító úgy lesz hogy felizgatod a csajt és akkor csúszik magától.
a második sikosító a nyálad.
ha egyik sincs akkor gyere ki a sivatagból és add ki a pénzt érte.
18/34 anonim válasza:
Bemész bármelyik patikába 10dkg Vazelin kb 300 forint alatt van. és 3héttől-1,5 hónapra elég attól függ mennyire használjátok sűrűn.
19/34 anonim válasza:
Tudod milyen sokáig jó egy flakon? NAGYON! Alig kell belőle.
20/34 anonim válasza:
az a helyzet, hogy én két éve vagyok a barátommal és a sikosító gondolata se merült még fel, egyszerűen fel tud úgy izgatni hogy ne kelljen....szerintem próblkozz ezzel te is, csak akkor kell sikosító ha nem megy, de szerintem menni fog...mi most vetük be a játékba az olajat:) 22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!