Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnál töltöm a Szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnál töltöm a Szilvesztert és holnap fogok találkozni a szüleivel, hogyan viselkedjek, ugye nem illik ott aludni?

Figyelt kérdés
Első komolyabb kapcsolatom, még soha nem voltam bemutatva a szülőknek. Ha barátom nem mutat be név szerint akkor tegyem meg, vagy elég ha köszönök, mit illik és mit nem? 18 vagyok, a barátom 22.

2015. dec. 30. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10.- es akkor te jó szar szőlő leszel már bocsi :D én amikor meg ismertem 1 csajt 1 házi buliba pl haza mentem másnap meg montam h mivan meg mutatam facén montak h aranyos meg stb jöhet nyugodtan 4 tali már nálam voltt és tökre ki jöttek a szuleimel meg kedveltek faszert kel paráztatni a másikat istenem új év ellőt,,,,
2015. dec. 30. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne nyögj hangosan szex közben és nem lesz baj.
2015. dec. 30. 22:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs konkrétan megbeszélve, hogy te ott akarsz aludni, akkor jó paraszt dolog lenne szó nélkül becuccolni oda fogkeféstül, miközben még csak a köszönésen vagytok túl. Nem is értem a többiek barlangban nevelkedtek? Beszéld meg a barátoddal, hogy tisztázza ezt előre a szüleivel, hogy szeretné, ha te ott maradhatnál, különben tényleg egy modortalan cafkának fognak gondolni.

Az nem úgy működik, hogy csak úgy szó nélkül beállítok vadidegenekhez és kérdés-beleegyezés nélkül ott maradok másnap délig, csak mert a fiukkal együtt vagyok: az ő házuk, az ő szabályaik érvényesek, az a minimum, hogy előre szóltok.

2015. dec. 30. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!