Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig "illik" nalunk maradnia?
Figyelt kérdés
19 eves vagyok, 3 honapja van baratom a heten szeretném ot bemutatni. mivel dolgozik ezert csak kb. este 6 utan tudna atjonni. A kerdesem az lenne, hogy igy elso alkalomra meddig illik a lanynal maradni? a szuleim kissé konzervativak, nem szeretnem ha masnap azzal allitananak nekem, hogy milyen neveletlen a baratom, hajnalba ment haza tolem bla bla.... ottalvast igy elsore semmiképp nem akarok.2015. nov. 15. 17:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem így első alkalommal egy óra is elég, legkésőbb 8-kor már tényleg illik mennie. Ha a szüleid mondják is, hogy maradjon nyugodtan, azzal csak jó benyomást tesz, ha illedelmesen visszautasítja és tényleg elmegy. Ezt később meg is jegyezhetik, hogy milyen illedelmes. Persze ha már megismerik akkor nyilván maradhat sokaké tovább is. : )
2/4 A kérdező kommentje:
en naluk valamikor 3ig is ott vagyok, csak azert nem aludtam még ott mert az en szuleim meg nemis ismerik a baratomat. kb egy éjfélig ha nalunk lenne az sok?
2015. nov. 15. 18:34
3/4 anonim válasza:
Hát én először az egész estét a lánynál töltöttem :D
Mondjuk távkapcsolat volt és a szülei csak úgy mentek bele, ha nem együtt alszunk.(persze hajnali 3-4 körülig egymással voltunk és csak utána mentem át másik szobába aludni :D )
De amúgy mondjuk egy vacsora nálatok, kicsit még beszélgettek aztán lépjen le.2-3 órát maradjon max
4/4 anonim válasza:
A hét minden napján dolgozik? Hétvégén is? Mert akkor mondjuk egy szombat vagy vasárnapi ebéd sokkal jobban venné ki magát, mert ha mondjuk 1-2 fele legkésőbb kajáltok, akkor ha marad 5-6-ig az egyáltalán nem bunkóság, de mégis meg tudják ismerni amennyire kell.
Ha mindenképpen marad a munka utáni időpont, akkor szerintem legkésőbb 8, fél 9-ig szokás "vendégeskedni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!