Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljöttünk Hévízre és barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljöttünk Hévízre és barátom csak naphosszat az ágyban fekszik, nem akar semmilyen programot. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Hétfőn jöttünk, azóta ez a program, mindössze kaját venni voltunk, azonkívül nem mozdultunk ki. Lassan megyünk haza, szombat délelőtt, és olyan rossz érzés, hogy semmi szép emlékem nem lesz erről a hétről. Ennyivel tellnek a napok, hogy fekszik, netezik, tvzik, délutántól már piál is, néha eszik és alszik. Én meg takarítok, mindennap főzök, mosogatok, olvasok, netezek, próbálom magam lefoglalni. De így nem ér semmit... Mindenféle programot ajánlottam neki, menjünk fürödni a tóba, menjünk vacsizni étterembe, menjünk sétálni a városba, vagy beülni valami szórakozóhelyre akár Keszthelyen, de mindenre kifogást talál, hogy nincs kedve. Azt mondja ő pihenni jött, de ez nem pihenés, ez agyhalál... Ezért kár volt fizetnünk az apartmanért, már bánom hogy eljöttem.
2015. dec. 30. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
#8: Én szakítanék, ha nem engedné meg. Mi vagy te? A tulajdona?
2015. dec. 30. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
Figyelj, kislyány, magadat szopatod, vagy csinálj valamit, vagy hagyd a piccsába az egészet, de itt picsogjál, mert csak az én agyamat kúrod fel.
2015. dec. 30. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Pedig Keszthely milyen gyönyörű város, imádom én is. :) Ott aztán lehetne beülni egy étterembe vacsorázni, aztán sétálni egy nagyot. Sajnálom, elég passzív a partnered, ez hosszútávon nem vezet majd jóra.
2015. dec. 30. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként lehet a kettő között kompromisszumot kötni. Ha akartok.

Én aktív pihenést pártolom, párom a passzívat. Mi megalkudtunk (igaz, első nyaralásoknál hiszti és nyűglődés volt belőle :D), hogy mondjuk nem megyünk el mindenhova, ahova akartam, terveztem, hanem mondjuk csak a felére. A maradék időben meg nem nyaggatom, hanem hagyom pihenni a maga módján. Addig is, nagylány vagyok, feltalálom magam. Nálunk működik, remek élményeink vannak együtt. :)

Ha működőképes a kapcsolatotok, valami ilyesmit javaslok nektek is. De mivel itt már engedélyről és korlátozásról írsz... nem jó jel. Nagyon nem.

2015. dec. 30. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!