Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatban előszőr volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban előszőr volt csók már nincs gáz lenne ha megcsókolnám? L/25

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 01:16
 1/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem lenne gáz. Az is hozzá tartozik nem? :D
2015. dec. 30. 01:23
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Hányadik alkalom után maradt el?

Előjáték azért van?

életemben volt már egyéjszakás kalandom és több lazább kapcsolatom is, de ilyet hogy csók nélkül csináljuk egyik srác sem produkált.

Valószínűleg el is küldtem volna őket inkább k.várzni.

Ezzel nem téged minősítelek, hanem őt.

Még a szex előtt intézd úgy hpgy ő csókoljon meg.

Cicázz vele.

Táncolj neki.

Ülj az ölébe.

33N

2015. dec. 30. 01:37
 3/8 A kérdező kommentje:

kérlek úgy az első után

legelőszőr állandóan a számban volt sokszor elvettem már a fejem, kell a csók de nem egyfolytában közbe legalábbis nem vagyok hozzászokva

előjáték az kéz volt legelőszőt mostmár én csinálom szájjal is de ő már kézzel sem

viszont mikor beteszi akkor meg szokta kézzel is

nem értem én a pasikat de komolyan

2015. dec. 30. 01:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ennél alkalmatlanabb partnert nem is találhattál volna szerintem már ne is haragudj. A csók kérdésre visszatérve szerintem besértődött mikor elhuztad a fejed ezért nem próbálkozik.
2015. dec. 30. 01:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szexkapcsolatban is kellene lennie ilyeneknek. A csók Közelebb hoz az illetőhöz, felizgat, stb. Ha előjáték sincs akkor ő csak úgy fogja szárazon beteszi aztán végeztével megy a dolgára? Ez undorító. Az hogy csak szex van egy kapcsolatban még nem jelent ilyen hidegséget szerintem. Ez jó neked? Miért fekszel le vele?
2015. dec. 30. 01:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A prostikat nem szoktak megcsokolni es kenyeztetni. Egy ingyen prosti vagy a szamara.
2015. dec. 30. 05:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólóknak. Igazatok van. Ami manapság jellemző a 20-as srácok az, hogy nem szeretnek szex közben csókolózni (mindenhol azt olvassák, hogy az az Érzelmi vonzódás jele is és amilyen töketlenek sokan, ezt szégyenlik), de az is nagyon igaz, hogy mint nő ezt ki kell követelni, enélkül ne legyen szex. Ugyanez a helyzet azzal is, hogy ne csak te kényeztesd őt szájjal odalenn, mert ez is ugyanúgy jellemző, hogy van amikor lustaságból hajlamosak nem viszonozni a nőnek a kisebb extrákat, amelyeket olyan készségesen adnak nekik a nők.

Cicázni mindenképpen megéri és így ne engedd, hogy hamar húzzon az ágyba, s ha sokáig nem kapcsol, hogy szeretnéd, ha csókolna, akkor mondd el neki nyugodtan.

Én is párszor elhúztam már az arcomat csók előtt, de leginkább akkor, amikor nagyon hamar történik ez és előtte vagy közben nyúlkálna is.Az a srác, aki ilyeneket csinál és nem érti az eltolást, nagyon amatőr.

2015. dec. 30. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Van a férjemnek egy barátja, aki csalja a barátnőjét. 2 nő is van, akikhez eljárkál, ő mondta azt, hogy akivel csak szexkapcsolata van, azokat nem csókolja meg. Mert a qrvát sem smárolja le.
2015. dec. 30. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!