Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen tahó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen tahó az a srác? Vagy csak a természetéből fakad?

Figyelt kérdés
Miután barátnőmmel szétmentünk, ő összejött egy idősebb csávóval, akit még csak látásból sem ismerek, illetve ő sem engem. Beletörődtem, hogy szétmentünk, áldásomat adtam rájuk, beláttam, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni és ha a csaj boldogabb az új barátjával, akkor örülök neki. Pár hét elteltével felvetettem az ötletet MSN-en a csajnak, hogy ha mennek szórakozni valahova, mit szólnának, ha én is egyszer csak megjelennék, és köszönteném őket. Komolyan csak baráti gesztusból, és hogy megismerhessem azt a fazont, aki úgymond elszerette a barátnőmet. Én személyszerint gondolatban még azt is eljátszottam, hogy tök jól elvagyunk, elsörözgetünk, elpoénkodunk egy asztalnál ülve hármasban, hiszen ami volt volt, a szerelem elmúlott. A lényeg, hogy megtudtam, ilyen összejövetel szóba sem jöhet, mivel a csávó állítólag utál engem, meg ha meglátna az utcán, biztos hogy egy kicsit megkalapálna. Kérdem én: Ugyan miért? Nem is ismer. Mivel ártottam én neki? És különben is: tudtommal békében váltunk el a csajommal, mindig leültünk megbeszélni a problémaákat, ennyi. Akkor meg miért haragszik rám, hiszen tök idegenek vagyunk egymásnak.
2010. márc. 24. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sürgősen szerezz egy béz-bóz ütőt. :D:D:D

Amúgy meg én sem értem. :)

2010. márc. 24. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A csávó nem téged utál, hanem azt, hogy odamenne az Ő barátnőjéhez az EXE jópofizni. Azt énis utálnám.

És mégis mit gondoltál, miről fogtok sztorizgatni? Hogy milyen jól elvoltál a csajával meg mekkorákat dugtatok?

2010. márc. 24. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért,mert azt gondolja,részedről ez csak egy trükk,hogy belekontárkodhass a kapcsolatukba.nyilván Neked is lennének negatív érzéseid az ő helyében.Jó,persze,az ő hozzáállása is bunkó,de valahol meg lehet érteni.Szerintem többé ne vess fel ilyen ötleteket,és hagyd őket békén.Hasonló esetben gondolom Te is ellenérzéssel viseltetnél a párod exe iránt,és felébredne Benned a gyanú.
2010. márc. 24. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
De könyörgöm! Ez annyira tirpákság!!! Nem az óvódában vagyunk már. Ha az én jelenlegi csajomhoz is odajönne az exe, meg ismerkedni akarna velem, hát azt mondom jöjjön csak. Maximálisan megbízok a csajomban, tudom, hogy mennyire szertjük egymást, túl sok rossz dolog nem történhet egy hármas felállású beszélgetésbn. Vagy én gondolkodok túl felnőtt ember módjára, vagy csak naív vagyok.
2010. márc. 24. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1. kérdésedre a válasz: valószínű azért ,mert a "kedves" volt barátnőd mindennek elmondott...

2. Minek foglalkozol azután egy csajjal ,miután szétváltál vele?Hmmm?! Ahogy kiveszem az írásodból, ez a lány nem nagyon volt magabiztos a kapcsolatotokban, ő szakított ,Te meg legbelül még mindig szereted egy kicsit.

Hanyagold szerintem.

F/24

2010. márc. 24. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se erőltesd ezt a jópofizós témát.Fordított esetben biztos,hogy nem esne jól Neked sem,ha az ex menne hozzátok ,,haverkodni".Még ha bízol is a lányban,lásd be,egy ilyen helyzet azért tud elég kellemetlen is lenni,sőt!Szóval,tényleg tegyél le erről a dologról,meg a lányról is.
2010. márc. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!