Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Csak a paramétereim és néhány szokásom alapján mennyire tűnök "jó csajnak"?
Szerintem kezdek alapokkal:
175 cm magas vagyok, 62 kg. A hajam nagyjából a derekamig ér, egy leheletnyit hullámos, mogyoróbarna árnyalatú. A szemeim barnák, telt ajkaim vannak, az átlagnál kicsit "dundibb" orral rendelkezem és több pici anyajegy is van az (amúgy picit szívalakra emlékeztető formájú) arcomon. 85C/D melltartót hordok, a méreteim 93-62-92 cm.
Egyebek:
5 évet táncoltam, aztán 7 évig jártam karatéra. 14 éves korom óta rendszeresen futok (heti 50-60 km-t), hetente 2x megyek edzőterembe, heti 1x jógázok.
VISZONT imádom a gyorskajákat, az édességet, a nasikat, a fagyit, üdítőket, minden ilyesmit! Szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket és más egészséges ételeket is, de a többi miatt nem eszem egészségesen.
Kicsit lusta is vagyok. Talán ezért van némi narancsbőr a popsimon, és gyorsan nőttem, a combomon és a karom hátsó részén vannak kis stria csíkjaim.
Ezek alapján mi a véleményetek?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!