Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megalázó a nő számára az alábbi szituáció?
A nő családját látogatják meg. A nő nincs jóban az apjával(alkoholizmus, gyerekkori bántások, stb.)A férfi a nő apjának füle hallatára kijelenti, ha nő nem ért a gyermekéhez (mert akkor épp a férfi találta el, hogy a baba a meleg miatt nyűgös)
Az normális dolog, h a férfi gyakran tesz hasonló megjegyzéseket a nő családtagjai jelenlétében?
13-as
Túl vagyunk sok indulatok nélküli megbeszélésen, sehová sem vezet. Nem hiszi, hogy ez nekem fáj,nem fájhat, nem megalázó, tagadja a szituáció megtörténtét.
Ha figyelmesen olvasol, én őt sose hoztam kellemetlen helyzetbe és csak a sokadik ilyen helyzet után borulok ki.
Az eset az én családomnál történik, nem az övénél. Nem nagy büntetés neki, ha nem jöhet hozzánk.
Olyan, mintha megvágnám a kezed egy késsel, te felüvöltenél, én meg azt mondanám, ez nem fájhat neked. Ha te a sokadik ilyen után kiborulsz ,azt mondom,nem értem a kiborulást, nem történt meg a dolog, senki sem látta és ha látta se számít és kérj bocsánatot, mert kiborultál.
A lelki bántalmazásnak nincs külsérelmi nyoma.
Nekem az a fura, hogy ezt neki meg kell magyarázni. Akkor szerinte mi a megalázó? Ha ugyanezt a szemedbe mondja, hogy nem értesz hozzá?
Talán arra érthette, hogy ő nem megalázásból mondta, de ez a helyzeten nem változtat. Gondolom szeret cikizni.
"Ha te a sokadik ilyen után kiborulsz"
Miért várod meg a sokadikat?
Amig hagyod hogy ezt csinálja, addig csinálni fogja. Csak rajtad múlik meddig hagyod. A megoldási lehetőségek (válás pl) sem fájdalom mentesek, te tudod melyik fájdalmat választod és mennyi ideig.
Gondolom lenéz emiatt, ami őt nem zavarja, az mást sem zavarhat, ha pedig őt zavarja valami, akkor kiakad, ha más ugyanabból nem csinál ügyet. Ahogy írsz róla elég egoista lehet, és szeret szerepelni.
Azt is megkockáztatom, hogy ha véletlenül elhagynád egyszer, akkor még hibáztatna is, hogy okot kerestél rá hogy elhagyhasd, és ártatlannak mondaná magát.
Talán rendszerint elbeszélhettek egymás mellett. Ha nem értitek meg egymást, az borzasztó lehet, oda-vissza megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!