Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megalázó a nő számára az alábbi szituáció?
A nő családját látogatják meg. A nő nincs jóban az apjával(alkoholizmus, gyerekkori bántások, stb.)A férfi a nő apjának füle hallatára kijelenti, ha nő nem ért a gyermekéhez (mert akkor épp a férfi találta el, hogy a baba a meleg miatt nyűgös)
Az normális dolog, h a férfi gyakran tesz hasonló megjegyzéseket a nő családtagjai jelenlétében?
Én vagyok ebben a történetben a nő. Nem tudjuk megbeszélni, veszekedés a vége mindig. Ő azt gondolja, h ezekben semmi megalázó sincs, nem számít, hogy én annak érzem, szerinte nem az és kész. ...és kérjek bocsánatot, ha kiborultam és durvábbat szóltam neki (nem a család füle hallatára), én nem aláznám meg őt egy ilyen cirkusszal).
Hogyan kezelnétek az ilyen helyzeteket?
Gratulalok,te is jo part valasztottal magadnak...
Amugy ha nem kepes felfogni,hogy ez neked rosszul esik es bant akkor nem hiszem ,hogy szazas a parod ,mar ne haragudj.Ha nincs mas akkor, legyel partner ebbe es szegyenitsd le masok elott te is,abbol talan tanul.
ehh... nehéz volt kihámozni a kérdés lényegét, egyszerűbb lett volna, ha csak simán E/1ben írsz, és a férjedről meg magadról beszélsz :D
de, amúgy alapvetően nem is megalázó, hanem inkább baj, ha egy pár nem tud normálisan megbeszélni dolgokat, és olyanokat mondogatnak egymásra, hogy te nem értesz a gyerekhez..
7-es
Mindenki másnak sikerült kihámoznia a lényeget, ahogy elnézem.
Ha másoktól is "hallaná", h gáz, amit csinál, talán érne valamit. Megmutatom neki a válaszaitokat.
Még arra válaszoljatok, légyszí, jogos-e, ha a többedik ilyen eset után elszakad nálam a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!