Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kínos szituációban láttak már titeket mesztelenül?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt pl., hogy kioldódott a bikinifelső vagy fürdés után a törölközőtök esett le, stb...:D:D2015. jan. 3. 15:55
1/27 anonim válasza:
Nálunk aludt nővérem barátnője és a törölköző esett le róla, szegény annyira zavara jött hogy utána még egyszer leejtette, szerencsémre 17/F :D
2/27 anonim válasza:
Maszturbálás közben buktam le, full meztelenül. :D
L
3/27 anonim válasza:
Medencés buliban elhagytam a bikinifelsőmet :D
L
4/27 anonim válasza:
Szex közben ránk nyitott egy kamasz lány.
5/27 A kérdező kommentje:
1-es: Na és tetszett a látvány?:D:D
2-es: És mi volt a reakciójuk? És a tiéd?:D:D
2015. jan. 3. 16:04
7/27 anonim válasza:
Kiabáltak velem, és leszidtak hogy miért nem zártam be az ajtót... Én meg úgy éreztem abban a pillanatban, hogy az öngyilkosság meglehetősen jó választás lenne. :D
(#2 voltam)
8/27 A kérdező kommentje:
Hát csajszi ez szívás :D Ha bezártad volna, és kopognak, akkor azt válaszoltad volna,hogy "bocsi,épp masztizok!"? :D
2015. jan. 3. 16:13
10/27 A kérdező kommentje:
és?:D
2015. jan. 3. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!