Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kínos szituációban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kínos szituációban láttak már titeket mesztelenül?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt pl., hogy kioldódott a bikinifelső vagy fürdés után a törölközőtök esett le, stb...:D:D

2015. jan. 3. 15:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Én is leírom az enyémet:D :

Egyszer egy reggel, mikor felhúztam a redőnyt a szobámban, véletlenül lecsúszott a boxerem (mivel laza boxer volt, nem szeretek feszülősben aludni) és az ablakom alatt pont két lány jött el, akik pont felfigyeltek a redőny hangjára és odanéztek:

"Nézd, lóg a nagy p*cse!"

Ennyit mondtak és mentek tovább bámulva...:D:D

2015. jan. 3. 21:53
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én éppen a farkamat nyírtam géppel a fürdőszobában és a nővérem barátnője rámnyitott "véletlenül" :D

Nem vagyok szégyenlős, de ezt valahogy nagyin cikinek éreztem :D

18f

2015. jan. 6. 16:38
 13/27 A kérdező kommentje:
És hogy tetszett neki a látvány?XD Ez nekem is ciki lett volna :D
2015. jan. 6. 16:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Exemmel szexeltünk egy házibuliban, és a haverjai azzal szórakozgattak, amikor erre rájöttek, hogy benyitogattak. :D
2015. febr. 8. 13:04
 15/27 anonim ***** válasza:
Ram recskazas kozben nyitott ram haverom huga... Hat fura volt beult mellem hagyta h kiverjem es utana beszelgettunk mintha mi se tortent volna
2015. márc. 6. 21:54
 16/27 anonim ***** válasza:

Vízparton kimászva a meglehetősen hideg vízből este a közvilágítás fényében...

Ha akart volna valaha is tőlem valamit a csaj, hát addig akarta volna csak...

2015. márc. 6. 21:59
 17/27 A kérdező kommentje:

15: Most kajak bement a csaj és ott ült, miközben kiverted?:D Biztos kíváncsi volt.

16: Jó nagy szívás.

2015. márc. 6. 22:01
 18/27 anonim ***** válasza:
Kerdezo: egyreszt meztelenul, masreszt ne kamuzzal mar nekunk itt a nagy poccsel :D
2015. márc. 6. 22:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Igen leult es megkerdezte h megnezheti e mert kivancsi ilyet sose latott eloben es megengedtem:D 15os vtam
2015. márc. 6. 22:10
 20/27 A kérdező kommentje:

Bocsánat, vétettem egy helyesírási hibát :D

Miért kamu, ha valakinek nagy a p*cse? De amúgy is lankadt volt és nem volt nagyobb egy átlagnál, szóval most mit tehetek én róla, ha nekik ez volta reakciójuk :D

2015. márc. 6. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!