Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kínos szituációban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kínos szituációban láttak már titeket mesztelenül?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt pl., hogy kioldódott a bikinifelső vagy fürdés után a törölközőtök esett le, stb...:D:D

2015. jan. 3. 15:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy házibuliban voltunk barátommal, elvonultunk (ismertünk amúgy mindenkit és náluk volt a buli). Hogy elvonultunk észrevették páran, és a legrészegebbet felküldték hozzánk, hogy lessen be. Nem értette miért, de felment és nézett minket, majd megijedve elfutott. Mi ezt nem vettük észre, csak mesélték.
2015. márc. 6. 22:10
 22/27 A kérdező kommentje:

Na és mit láthatott az a részeg alak?:DD

Nem is kell megérteni, miért tette. Részegen ez még semmi :D

2015. márc. 6. 22:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát egész pontosan hogy orálisan kényeztettem a páromat. :D
2015. márc. 6. 23:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Imádok biziparkban csúszdázni, mindent ki szoktam próbálni a legvadabbakat is. Na erre a bikini nem mindig a legalkalmasabb. Egyszer egy kamikáze csúszdán jöttem le, talán télutón repült el a bikini felső. Mire meg lett percekig kerestük, és én fedetlen keblekkel szaladgáltam a helyi közönség nagy örömére.
2015. márc. 12. 09:43
 25/27 A kérdező kommentje:
#24: Na és a kezeiddel nem takartad el?:D
2015. márc. 12. 17:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Persze amennyire lehetett próbáltam takarni, de szerinted mennyire lehet.
2015. márc. 14. 08:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Egyszer epp szexeltunk, majd a parom novere bejott nagy lendulettel (szerencsere mar a vegen). Epp magam ele kaptam egy polot, o kicsit megilletodott, leesett neko, hogy miujsag, es folytatta tovabb a mondandojat amiert epp bejott :D
2015. márc. 16. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!