Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltak már meg? Hogy viselted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltak már meg? Hogy viselted? Meddig voltatok együtt? Megbocsájtottad vagy kidobtad? KORT nemet!

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
3 éve vagyunk együtt 2.ik évnél volt egy kis zűr én csaltam meg, csaj avgyok 21 éves, pasim 26. Mai napig nem tudja hogy lefeküdtem azzal a sráccal.
2010. márc. 24. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

3 párkapcsolatomban is megcsaltak. az első el se merte mondani, inkább szakított és hosszú idővel a szakítás után vallotta be és kért bocsánatot. a második srác aki megcsalt se vallotta be, csak lebukott a dologgal pár nappal a szakítás után, pár ismerős hónapokig azzal verte a mellét, hogy megverik, nekem kellett őket visszafogni, mert nem szimpla megcsalás volt a dolog. hozzá tenném, hogy az utánam következő lány, akibe beleszeretett ocsmányabb módon csalta hónapokig, úgyhogy kamatostúl visszakapta =) a hamradik srácnál kétséges, hogy megtette-e vagy sem, mindenki mást állít, én kinézem belőle, meg is kapta a lelki terrort érte szakítás után =)

egyik esetben sem a megcsalás vezetett szakításhoz, de talán csak az első srácnál gondolkodtam volna el, hogy megbocsátom, a másik 2 sráccal mindenképp szétmentem volna.

hogy hogyan viseltem... a második srácnál rázott csak meg a dolog, mivel hosszú ideig voltunk együtt és nagyon ocsmání módon tette, több mint 1 hónapig tartott mellettem egy másik lányt, akit szakításunk után egy másik lánnyal csalt. mi meg tudomást szereztünk egymásról ugye, mert amúgy is ismertük egymást, szóval képzelheted, hogy megszívta a gyerek =) a másik 2 sráccal nem voltam sokáig együtt, így nem túlzottan rázott meg. (azt hiszem ez elég bő válasz volt=))

19/l

2010. márc. 24. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

nekem a sunám egy nap közölte, h talált magának mást... :@

nagy pofonként ért...

2010. márc. 24. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

első,

miért csaltad meg?

2010. márc. 24. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem :)
2010. márc. 24. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen csaltak meg 3-szor!

Először az a pasi aki elvette a szüzességem az akkori legjobb barátnőmmel(vagyis azt hittem h legjobb barátnőm volt:S)

A másik pasim is ugyanezzel a lánnyal:S

A harmadik pasimról nem is tudtam h megcsalt(7hónapot voltunk együtt)Most nem rég derült ki(mert kb egy éve nem taliztam már vele és erről beszélgettünk)és elmondta h mellettem egy lányt k*rogatott...

Szóval én egy szerencsétlen nő vagyok vagyis voltam:)

Mert most úgy érzem h megtaláltam azt a palit akivel el tudnám képzelni az egész életemet(L):D

21\L

2010. márc. 24. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

Hát egyrészt azért mert túl sok volt a póker, meg a szerencsejáték annak ellenére hogy anyagilag jól áll. Sokszopr fenyegettem, zsaroltam...de nem használt.Viszont mikor hétvégenként nem járhattunk sehova mert este póker akkor azt mondtam elég!A születésnapján...és elmentem egy buliba ahol összetalálkoztam egy fickóval akinek már 2 éve kellettem..kedves, aranyos volt..le is feküdtem vele, nem is egyszer. Azonban az exemet nem tudtam elfelejteni...és vele is találkozgattam titokban. A vége tök érdekes letrt mert aztán még én könyörögtem vissza magam...pedig azóta is játszik...nem tudom mi lesz a vége.

A másik dolog meg szerintem hogy fiatalon nem jó lekötni magad. Mi is évek óta ismertük egymást...és szerintem a legjobb ha az ember tizenévesen nem bonyolódik komolyabb kapcsolatokba. Tisztelet a kivételnek de inkább most csaljam meg...vagy most csalódjunk, nem 40 évesen 2 gyerek mellett.

21L

2010. márc. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!