Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg minden srác ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden srác ennyire hűtlen?

Figyelt kérdés

A hétvégén bulizni voltam a haverjaimmal, volt egy két ismeretlen ember is. Az egyikükről Kiderült, hogy úgy egy utcányira lakik hozzám, úgyhogy hazakísért. Jót beszélgettünk, jó fej volt. Említette hogy van barátnője, de egy csomó mindenről beszéltünk még. Mind a ketten enyhén ittasak voltunk, de én nem küldtem felé semmi jelét, lehet hogy félreértett valamit. A lényeg az, hogy elkezdett ölelgetni meg átkarolt meg ilyenek. Először fel se tűnt, tudom hülyén hangzik :D Szóval a lényeg hogy próbált megcsókolni. Akkor jutott az eszembe a megjegyzése a barátnőjéről. És ez elgondolkodtató, mert ha nem mondja valamikor tutira elkezdünk csókolózni meg ki tudja.

Szóval értitek, tényleg Ennyit jelent egy fiúnak egy kapcsolat? Ha kettesben marad egy lánnyal már bepróbálkozik? Ugye nem vagytok mind ilyenek?

2015. dec. 24. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Másrészt ezzel nem magyarázol meg semmit. Az hogy van a férfiakban egy ilyen ösztön nem teszi elítélendővé, hogy minden elérhetőnek tűnő "virágra rászálljanak"."

hát ez nekem nem is tisztem, hogy megitéljem, kinek mi az erkölcstelen, bár korunk normái szerint ha hazudsz a barátnődnek vagy kényelemből, gyávaságból vagy mellette és közben mást csábitgatsz, az a többség szerint elitélendő, szóval én meg most aztnem értem, h mit jelent az, hogy "nem elitélendő". a magánvéleményem az, hogy a kapcsolat szempontjából az érzelmi megcsalás elitélendőbb, mint az egyszeri, részegen történt fizikai, igaz, az utóbbi eset meg a férfi jelleme szempontjából rosszabb.

"Nem annyira ez volt a kérdésem. :D a nő ösztöneiben meg az van meg, hogy mindig a lehető legférfiasabb pasival legyen. Ő is megcsalhatná a barátját, elhagyhatná de nem teszi. Vagyis ritkábban."

hát én kb. ugyanezt mondtam. csak nem azzal magyaráztam, hogy a legférfiasabb férfit keresi egy nő (sztem ez mondjuk nem igaz),hanem hogy ha megvan az aktuális férfi, akkor azt hajlamos magához láncolni és függni tőle. az általam elmesélt sztorikban pont ez történt, a pasi nem lépett ki, mert a barátnő függött tőle.

2015. dec. 27. 07:19
 12/13 A kérdező kommentje:

azt a szót elírtam, vagyis nem gondoltam végig :D azt akartam, hogy: "Másrészt ezzel nem magyarázol meg semmit. Az hogy van a férfiakban egy ilyen ösztön nem teszi elítélhetetlenné, hogy minden elérhetőnek tűnő "virágra rászálljanak"."

"ha megvan az aktuális férfi, akkor azt hajlamos magához láncolni és függni tőle. az általam elmesélt sztorikban pont ez történt, a pasi nem lépett ki, mert a barátnő függött tőle."

Erről pedig szerintem nem a nő tehet, hanem a társadalom. Gondolod, hogy a nőnek érdeke, hogy függjön valakitől és teljesen hozzá legyen láncolva? Főleg a mai modern világban? Szerintem ez egész egyszerűen hülyeség. Azért történik gyakran, mert a nőnek nincs más lehetősége. Egy nő átlagban kevesebbet keres, nem beszélve arról ha otthon marad. (akár csak szülni) Ha együtt vesznek házat, kocsit, bármit az a férfi tulajdona. És mi lesz ha vége a kapcsolatnak? Semmije se marad.

2015. dec. 27. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

ja,akkor értem ,mire gondoltál.)

hát, talán nem is lehet mereven elválasztani, hogy hol a határ a társadalmi elvárások vagy az ösztönök között ilyenkor az emberekben. ha megint a saját tapasztalataimra hagyatkozom, akkor én ugy látom, a nőkben inkább az ösztönök miatt van ez a leláncolási hajlam, nem a társadalmi oldala miatt, hogy félne, hogy egyedül nem áll meg a saját lábán. a férfiakban , akiket látok, viszont a társadalmi szempontok és a mindennapi élet megkönnyitése dominál gyakrabban, ha nem lép ki egy kapcsolatból vagy csak szimplán belekényelmesedik. de persze minden eset és minden ember egyedi.. ami közös vonás, hogy nagyon sok rossz kapcsolatot látok, az okok eltérőek, de alapvetően sokkal tovább nyuzzák egymást, mint ameddig igazán érdemes lett volna fenntartani a kapcsolatot. persze már igy is nagy a változás nagyanyáink korához képest, amikor érdekházasságok köttettek és mindennek egy életre kellett szolnia,most több a válás, kevesebb a házasság, szabadabbak lettünk, ami rossz is és jó is egyben, mert értéktelenebbé is válnak a kapcsolatok, de egyuttal fel is szabadultak az elnyomott ösztönök, amik ugyanugy benne voltak a nagyszüleink generációjában is. kiváncsi vagyok, mi lesz 20-30 év mulva a házasság és a párkapcsolat intézményével..

2015. dec. 27. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!