Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden srác ennyire hűtlen?
A hétvégén bulizni voltam a haverjaimmal, volt egy két ismeretlen ember is. Az egyikükről Kiderült, hogy úgy egy utcányira lakik hozzám, úgyhogy hazakísért. Jót beszélgettünk, jó fej volt. Említette hogy van barátnője, de egy csomó mindenről beszéltünk még. Mind a ketten enyhén ittasak voltunk, de én nem küldtem felé semmi jelét, lehet hogy félreértett valamit. A lényeg az, hogy elkezdett ölelgetni meg átkarolt meg ilyenek. Először fel se tűnt, tudom hülyén hangzik :D Szóval a lényeg hogy próbált megcsókolni. Akkor jutott az eszembe a megjegyzése a barátnőjéről. És ez elgondolkodtató, mert ha nem mondja valamikor tutira elkezdünk csókolózni meg ki tudja.
Szóval értitek, tényleg Ennyit jelent egy fiúnak egy kapcsolat? Ha kettesben marad egy lánnyal már bepróbálkozik? Ugye nem vagytok mind ilyenek?
Egyetértek az utolsóval, ha szeretné nem akarná megcsalni. Ha meg nem szereti minek a kapcsolat?
Én arra még azt mondom oké, ha úgy történik a megcsalás, hogy valaki másba beleszeret, mert annak nem tud parancsolni. De engem aznap, alig kb 4 órája ismert mé a srác, ennek meg így semmi értelme.
Szerintem ha valakivel kapcsolatban vagy akkor légy olyan erős a legnagyobb csábításban is hogy hűséges maradsz, vagy szakíts.
Mivel az egész egy nagy összefüggéstelen katyvasz. Nehéz kibogarazni szerintem, hogy mikor miről beszélsz.
Másrészt ezzel nem magyarázol meg semmit. Az hogy van a férfiakban egy ilyen ösztön nem teszi elítélendővé, hogy minden elérhetőnek tűnő "virágra rászálljanak".
Nem annyira ez volt a kérdésem. :D a nő ösztöneiben meg az van meg, hogy mindig a lehető legférfiasabb pasival legyen. Ő is megcsalhatná a barátját, elhagyhatná de nem teszi. Vagyis ritkábban.
De Köszi a válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!