Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 14 év alatt veszted el a szüzeséged?
a 16 éves fiúnak:
De gondolkozz már, egy 14 éves gyereknek hol van esze a szexhez? Az általános iskolai szexuális felvilágosító órákat is poénként fogják fel a gyerekek.
Tehát gáz, igen.
szerintem gáz...
de ha élveszted akkor nem lényeg:)
"" hát elég elítélendő. Az hogy valaki testileg érett a szexre, még nem biztos hogy agyilag is.
Nem azt mondom hogy ne tedd, mert a te dolgod, de szerintem érdemes volna még pár évet várni."" NAGYON IS EGYETÉRTEK VELE!!!Várj. Később büszke leszel magadra!! Meg semmiről se maradsz le!
Egyébként is nevetséges arról beszéljen az ember, hogy "ez gáz, ez nem gáz". Mi az, hogy gáz? És kinek gáz? Meg aztán... a szüzesség elvesztését én nem "gáz" kategóriába raknám (végülis semmit sem raknék gáz kategóriába). Gáz, azaz ciki? Neked? A fiúnak? Szüleidnek? A társadalomnak? Elvégre nincs a homlokunkra írva és évek múlva is csak önmagunkkal kell szembenéznünk. Talán ez a legfontosabb. Önmagunkkal szembenézni.
És attól függ, kinek mit jelent a szüzesség. De akármit is jelent, az elvesztése egy végleges döntés, hiszen ha valakinek odaadod, azzal megfosztottad magadat is és a továbbiakban mindenki mást. hatalmas ajándék. Akinek adod, értékeli-e?
A szüzességet egyszer lehet... egy valakinek. És hogy hány éves az ember? Mindenképpen érett kell legyen odafent a buksi. És akkor a szív is a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!