Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 14 év alatt veszted el a szüzeséged?
hát elég elítélendő. Az hogy valaki testileg érett a szexre, még nem biztos hogy agyilag is.
Nem azt mondom hogy ne tedd, mert a te dolgod, de szerintem érdemes volna még pár évet várni.
Szerintem elég gáz. Még 14-15 évesen is az, bőven ráér az ember ezzel.
Az meg még gázabb, hogy ez foglalkoztat ahelyett, hogy előbb megtanulnád a helyesírást. Lehet lepontozni.
1o:29
Mondj nekem egy olyan 14 év alatti(!!!) "párocskát" akinél megvan a tisztelet, megbecsülés, szeretet, odafigyelés stb stb ami kell egy komoly kapcsolathoz.
És ne akarja beadni nekem senki, hogy ez egészséges. Nem egészen fix aki ilyet csinál.
egy előző voltam
Én 16 éves vagyok(Fiu) 8 hónapja vagyok 1 ütt a barátnőmmel,
ő 15 éves és amikor a 6.hónapba jártunk akkor veszitettük el a szüzeségünket. szerintem nagyonjóvolt ...
én ugyvagyok vele ha szeretek valakit és ő is engem akkor azmár nem gáz
Ha az egyik fél idősebb, büntetendő.
Ha az én gyerekem lennél, mennél egy bentlakásos iskolába az apácákhoz...és nem viccelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!