Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti mit tettetek volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés

13 éve a legjobb barátom(fiú vagyok, egy nőről van szó).

Szakított a sráccal, mivel teljesen rászállt és féltékenykedett, követte, azt hitte megcsalja őt velem.Nos, a lány ezt mondta neki: Őt nem pár hónapja ismerem(rám célzott ugye), nem a pasim, hanem a legjobb barátom, ha nem fogadod el, akkor fogadd el hogy nekem ő fontosabb.

Az a srác azóta zaklatja, s már fél. Egyébként együtt éltünk a városi lakásában, most karácsonyra hazaköltöztem, hívtam őt is, mert nem mertem egyedül otthagyni, szüleivel meg nem jön ki jól. Azt máig nem tudom hogy talált ide, de idetalált. Elkezdte zaklatni, amire kihívta a lány a rendőrséget, este visszajött. Na de elég részeg volt és ütötte meg rugdosta az ajtót. Nem vagyok általában agresszív, de kidobtam egy jó nagy pofon mellett.

2015. dec. 23. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Miért csak egy pofon ?
2015. dec. 23. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Lefogtam volna, amíg oda nem ér a rendőrség.
2015. dec. 23. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Jelentse fel a legjobb barátod zaklatásért!

Amúgy tudtad, hogy a legjobb párkapcsolatok barátságból alakulnak ki?

2015. dec. 23. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne keverjük a dolgokat, ha ők csak barátok akk csak barátok ennyi. Lehet ,h van pár párkapcsolat ami barátság után alakult ki de rengeteg olyan is van ahol csak barátság van és kész. A kérdésre válaszolva ugyan ezt tettem volna a helyedben. Remélem a pofon után elment!
2015. dec. 23. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy agresszív. olyan dolgot művelt, amivel beavatkozott az életedbe. önvédelem. nehogy lelkiismeret furdalás vagy bármi hasonló legyen nálad :D
2015. dec. 23. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy együtt volt egy sráccal, közben meg volt egy legjobb barátja aki fiú (te). Hogy van ez? Akkor minek volt azzal a sráccal? Nekem a barátnőm a mindenkori legjobb barátom is egyben. Másképp ez nem működik normálisan szerintem.
2015. dec. 23. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha nem adtok ilyen válaszokat lelkiismeret furdalásom lett volna, köszönöm.

Nekem ő olyan mint egy 1 hónappal idősebb hugica :P

De mi 13 éve ismerjük egymást, nem pár hete.

2015. dec. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!