Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit tettetek volna a helyemben?
13 éve a legjobb barátom(fiú vagyok, egy nőről van szó).
Szakított a sráccal, mivel teljesen rászállt és féltékenykedett, követte, azt hitte megcsalja őt velem.Nos, a lány ezt mondta neki: Őt nem pár hónapja ismerem(rám célzott ugye), nem a pasim, hanem a legjobb barátom, ha nem fogadod el, akkor fogadd el hogy nekem ő fontosabb.
Az a srác azóta zaklatja, s már fél. Egyébként együtt éltünk a városi lakásában, most karácsonyra hazaköltöztem, hívtam őt is, mert nem mertem egyedül otthagyni, szüleivel meg nem jön ki jól. Azt máig nem tudom hogy talált ide, de idetalált. Elkezdte zaklatni, amire kihívta a lány a rendőrséget, este visszajött. Na de elég részeg volt és ütötte meg rugdosta az ajtót. Nem vagyok általában agresszív, de kidobtam egy jó nagy pofon mellett.
Jelentse fel a legjobb barátod zaklatásért!
Amúgy tudtad, hogy a legjobb párkapcsolatok barátságból alakulnak ki?
Ha nem adtok ilyen válaszokat lelkiismeret furdalásom lett volna, köszönöm.
Nekem ő olyan mint egy 1 hónappal idősebb hugica :P
De mi 13 éve ismerjük egymást, nem pár hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!