Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti mit tettetek volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit tettetek volna a helyemben a csajjal?

Figyelt kérdés

Már egyszer kiírtam csak törölve lett :)

Szóval: Az excsajom eljött hozzám (otthonra) sírva. Ő szeret, de engem már nem érdekel. (4 hónapja szakítottam vele pont ezért) Én meg elküldtem, és most többen piszkáltak amiatt hogy hogy lehettem ilyen érzéketlen. Ti mit tettetek volna vagy tényleg nem így kellett volna?

2012. júl. 24. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mért nem voltál képes legalább picit megvigasztalni?
2012. júl. 24. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, amit tehettél, hogy elküldöd. Majd kiheveri. Ha meg*gtad volna és újra kidobod, na az lett volna az érzéketlen dolog. Ez így korrekt és fair.
2012. júl. 24. 19:33
 3/11 AvernusTriad ***** válasza:
Murral értek egyet.
2012. júl. 24. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
hàt attol fugg hogy hogyan kulted el.mert ha nem elegànsan ès mèg bunko is voltàl akkor rosszul tetted.ès kèrj bocsànatot a csajtol.de nem fogathatsz vissza egy lànyt azèrt mert sir.
2012. júl. 24. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Elmondtam volna neki hogy sajnos engem már nem érdekel és megvigasztaltam volna hogy biztos talál valakit és ennek lehet hogy így kellett történnie.
2012. júl. 24. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
jól tetted.persze remélem nem voltál bunkó azért.
2012. júl. 24. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
jaja csak attól függ milyen stílusban
2012. júl. 24. 19:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem miattam sírt, elmondása szerint azért hozzám jött mert csak én tudnám megnyugtatni..megdugni meg akkor se akarnám ha ő lenne az egyetlen csaj a földön.
2012. júl. 24. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
De édes, bár én találnék ilyen lányt aki ennyire szeret engem! Én biztos megöleltem volna, amúgy is szeretgetős, érzelmes fiú vagyok. Egy síró lánytól még inkább elgyengülök és szerethetnék roham jön rám. :)
2012. júl. 24. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
MEGA ULTRA GAAAAAAAAAAAY
2012. júl. 24. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!