Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves pasi összejönne egy 19 éves csajjal?
Kedves 19 éves CSAJ!
Kicsit alpári leszek, de unom a naiv hülyeségeiteket...
Össze jönne, mert szeretné jól szétb*szni a p.nádat, majd aztán ha megunta a friss p.ncit, akkor egy NŐ után néz 26-28 év körül, hogy azzal alapítson CSALÁDOT... Egy normális ember nem vállal be 19, 31, aszondja az annyi mint 11 év korkülönbséget. Akárhogy nézem az ÓRIÁSI!! Amikor te születtél ő már iskolába járt, 3-4 körül... Amikor Ő érettségizett 18 évesen, akkor te még csak 1-ő osztályt kezdtél. Nem, ez szerintem nem jó így. Nézz a saját korosztályodból. Még velem is jobban járnál drága korosztály ügyileg biztos...
F/16
Első vagyok...
Ez a korkülönbség gáz. Mit mondanátok fordított korral? Ha egy 19 éves pasi akarna 31 éves csajjal kavarni? 11 év, az 11 év. Nézzen a saját korosztályából... stb. Nem fogok itt mély filozófiai eszmefuttatásokat levezetni az élet útjairól különböző korosztályoknál. Nem jó szerintem.
Kedves 19 éves csaj!
Első válaszoló vagyok. Pontos számok ismeretében nem tudok pontos korkülönbséget számítani. Sokat számít az, hogy melyikőtök, melyik hónapban született, mert ha ÉVRE nézem, 4 év van köztem és testvérem között, ha pedig hónapokkal nézem, akkor kicsivel több mint 3... ITT VAN AZ ELMÉLET ÉS A GYAKORLAT... Szerintem, lehet vitatkozni, nyitott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!