Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tud nekem karácsonyi ajándékot venni. Férfiak-nők, titeket ez hogyan érint?
Ha jól értem azért nem tud, mert nincs pénze?
Hát... én is voltam már naygon szegény, azért valami mindig összejött - ha jól ismer téged, csinálhat valamit.
Az is nagy örömet szerzett egyszer, hogy a kedvenc zenéit összeraktam egy klipibe - pénz nemigen kellet hozzá, de vagy 10 óra munka biztosan. Értékelte!
"Szerintem nem férfi, aki nem tud ajándékot venni a barátnőjének. Ha fontos lennél neki, akkor megtalálta volna a módját annak, hogy meglepjen valamivel."
lol
én se kapok most semmit a barátomtól, én viszont adok neki. ha van pénze, ötlete, akkor ő is szokott adni nekem csak úgy is. szóval nem zavar. volt amikor nekem nem volt pénzem.
"Már nem Szenteste szokás ajándékozni? Honnan a lótúróból tudja itt mindenki, hogy mi lesz a karácsonyi ajándéka, pláne így, fillérre pontosan.. csak nálunk szokás meglepni a másikat, nem pedig kifillérezgetni, meg az orra előtt lóbálni?"
nyilván hasonló értékben szeretnek adni általában ajándékot az emberek. éppen ezért, amit a kérdező is mondd, mert a barátját zavarja pl ez a helyzet. és ezzel sokan vannak így. nem a fillérezgetés a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!