Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nektek is rosszul esne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek is rosszul esne ha a kiszemelt lány folyton pocskondiázná a zenei ízléseteket, hogy milyen szar?

Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 21:36
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Visszafogott átlagos szemüveges lány, középhosszú barna haja van, egyáltalán nem az tipikus ...... típus.
2015. dec. 22. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Nálam egyszer egy pasi ezzel vágta el magát, hogy akkoriban énekeltem, és osztogattam a koncertjeinkről szórólapot, ő meg gúnyosan kornyikálásnak nevezte úgy, hogy soha nem is hallotta. Aztán próbálkozott volna, de akkor már késő volt.
2015. dec. 22. 22:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Na jó, belehallgattam a zenei ízlésetekbe, azért én majdnem mindenevő vagyok, de arra a lányra ráférne egy zenei ízlés bővítés, és nem tartom jogosnak az ő ízlésével ilyen kijelentéseket tenni. Még én sem mondok ilyeneket, pedig nekem elég széles a paletta (és 10 évig színpadon énekeltem gospel műfajban, most meg táncolok egy teljesen más műfajban), inkább azt mondom, hogy nem tetszik, vagy nem az én világom, egyszer bármit meghallgatok, aztán van, amit többször is, és van, amit soha többé.
2015. dec. 22. 22:39
 24/25 anonim ***** válasza:

hát, ha pocskondiázza, az gáz. elég tapintatlan. el lehet mondani a véleményét az embernek, de ne úgy, hogy megbántsuk a másikat.

én pl se a barátnőd, se a te ízlésedet nem értem, az egyikről szó se essék, a másik meg mai divatos felkapott kamurock.

a metál az igaziiiiiiiii :D komolyan, nem értem, miért szeretik ilyen kevesen? :D még csak egy metálos ismerősöm sincs :D

2015. dec. 23. 11:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen. Az, hogy nem tetszik neki, oké... mi sem teljesen egyezünk zenei ízlést tekintve a vőlegényemmel (én szeretem a populárisabb zenéket is, ő inkább jugoszláv progresszív rockot hallgat, és vannak olyan kedvenc dalaink, ami nem tetszik a másiknak). De ha gázozza meg pocskondiázza, az elég tapló dolog, és ez engem kiábrándítana egy emberből.
2015. dec. 23. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!