Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre is elnézést kérek attól akinek bele tiprok a lelki világába de ki és mi a fenéért szereti ezt az SP vagy mi a fenét?
Figyelt kérdés
szerintem egy nyálas kis troger mikor először meghallottam a nevét a "sertés párizsi" jutott eszembe nem nagyon értem miért vannak odáig annyira az emberek ezért a majomért
de most már halottam hogy nem csak a lányok de még a fiuk is imádják ezt a kretént nem értem miért vannak odáig az emberek érte annyira komolyan a suliba az mondtam hogy a senkiházi gyökér és majdnem megköveztek érte.
2010. márc. 23. 20:30
11/15 A kérdező kommentje:
szerintem meg olyan aranyos hogy mindjárt hányok tőle :D
2010. márc. 23. 21:17
12/15 anonim válasza:
és beszélni se tud. mivel az asszem kép maradsz. nem kék malac. :D
13/15 anonim válasza:
fiam ezt hívják tömeg manipulációnak. eladják a szart a sok kis fiatal úgyis vevő lesz rá, mert az újságokba ezt nyomjuk ezerrel. negatív reklám is reklám ( pl aids ) néha jobb mint a pozitív.
téma lezárva.
14/15 anonim válasza:
hát sp-é akkor is cuki és kép maradsz lehet hogy inkább te vagy süket
15/15 anonim válasza:
én nem ismerem személyesen szóval nem mondok semmit, lehet ha megismerném kiderülne h jó fej mindenesetre elég buza feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!