Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre is elnézést kérek attól akinek bele tiprok a lelki világába de ki és mi a fenéért szereti ezt az SP vagy mi a fenét?
szerintem egy nyálas kis troger mikor először meghallottam a nevét a "sertés párizsi" jutott eszembe nem nagyon értem miért vannak odáig annyira az emberek ezért a majomért
de most már halottam hogy nem csak a lányok de még a fiuk is imádják ezt a kretént nem értem miért vannak odáig az emberek érte annyira komolyan a suliba az mondtam hogy a senkiházi gyökér és majdnem megköveztek érte.
hát igazából én a sertés párizsit nem szeretem, de SP-től egyenesen hányok. szerintem is egy világtalan idióta.
1. nincs hangja
2.sztem buza
3.ráadásul még AIDS-es is
(de várj, a buzaság és az AIDS az összefügg nem?? :D )
:D:D
Jah hogy ez még énekel is????
azt nem is hallottam szerencsére :D
leírtam hogy mi a kérdésem sajnálom hogy nem olvastad el
20:34
nekem az sp-ről mindig a spouth park jut eszembe...
erről a gyerekről nem nyilatkozok, életemben nem hallottam még 1 számát se, és elég erős megérzésem, hogy addig jó nekem =D nedvesedjenek csak a tinilányok és a búzás, ha nekik ez kell...
19/L
Igen, egyetértek, SP-ről nekem is a South Park jut az eszembe, úgyhogy ezért is bekaphatja.
Szerencsére a zenéjét még nem hallottam, csak egy-két oldalon láttam róla néhány dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!