Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, hogy férfiak válaszolnak a nőknek feltett kérdésekre?
Rengeteg olyan kérdés van, ami úgy kezdődik, hogy "nők/lányok!". Ennek ellenére az első válasz nem tőlük jön, sőt néha a férfiak válaszolnak többen rá.
Ilyenkor én csak meglepetten pislogok, hogy jól van, már eldöntötték helyettem ezt is (bár én nem ezt mondtam volna). Vajon hány férfi küzd nemi identitászavarral ezen az oldalon?
Amúgy engem valamiért jobban kezdett zavarni, hogy mindegy milyen kérdésre mindegy milyen választ adok, néhány másodperc múlva 0%-on áll a válaszom.
Talán ennyire szúrom a szemét egyes embereknek itt a válaszaimmal, hogy reflexből nyomja a mínuszt? o.O
Én nem a velem nem egyetértő személyek tiltását szeretném letiltatni természetesen, hanem a trollokét! Akik teleanyázzák az oldalt.
Egyébként átérzem a problémát a leszavazással. Az előző válaszomban a véleményemet írtam le, vagyis ha lányok válaszát kérném egy kérdésben, akkor azokat is szeretném olvasni. Nem értem, miért nem hasznos válasz.
A tényleg megkeseredett trollokat leszámítva, nem zavar. Általában sokkal reálisabb és őszintébb dolgokat írnak. Fogalmam sincs miért, de ha végignézed a női válaszolók többségét (Tisztelet a kivételnek, de nekik nagyon!), álszent válaszok érkeznek, amiben a nők valami szentnek próbálnák beállítani magukat.
Amiket felsoroltál, hogy a legtöbb válaszuk miből áll, azok bizony pont a valóságot tükrözik. Ha végigveszed őket és keresel hozzájuk kapcsolódó kérdést, teljesen irreális válaszokat fogsz kapni.
Nem vagyok megkeseredett, hosszú és komoly kapcsolatom is volt már, nem is egy. Ettől függetlenül, ha azt látom, hogy a nálam sokkal normálisabb és kedvesebb ismerőseim nem kellenek a csajoknak, nekem pedig könnyebben összejön, akkor nem igazán mondhatom azt, hogy a nőknek a legnormálisabb pasik kellenek.
Amikor kiválasztom mondjuk a legszebb 20 lány ismerősöm és 15-ről tudom, hogy nem egyszer csinálta már pénzért, akkor mit mondjak?
Amikor azt látom, hogy az alfahím haverjaim teljesen lekezelően több nőt szednek fel, mint a kedves haverjaim, akkor mit mondjak?
Amikor a lány barátaim sorban jönnek oda sírva, hogy a pasijuk megcsalta, felpofozta, kirakta őket az utcán a kocsiból, de nekik ő kell, akkor mit mondjak?
Nyugodtan lelehet pontozni az ilyen jellegű válaszokat és fellehet címkézni az ilyen jellegű válaszolókat. Meg el is lehet gondolkozni, hogy mégis miért ezeket a válaszokat írják? Nem szoktam hozzászólni a nőknek szóló kérdésekhez, de a férfiaktól jövő válaszok nagy részével egyet tudok érteni.
A reális önkép pedig, manapság ritka, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!