Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktál beszélgetni buszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál beszélgetni buszon vagy vonaton a melletted ülővel?

Figyelt kérdés

Ha olyan mellett ülsz akit amúgy nem ismersz vagy csak látásból ismered. Persze nem csak ismerkedés miatt hanem mert pl unatkozol. Volt már rá példa hogy így beszélgettél valakivel?

(Bocs, azért írtam ide mert a közlekedéses rész kevesebben nézik)

2010. márc. 23. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sokat járok pecázni, főleg vonattal,általában engem szoktak kérdezni, amikor meglátják a botot, és ha szintén horgász az illető, akkor már adva van a téma.
2010. márc. 25. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Néha szoktam,főleg ilyen öregnénikkel,bácsikkal. :)
2010. márc. 25. 14:18
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Igen én szoktam :) Miért ne? Szeretek beszélgetni. Persze ha egy idióta, akkor inkább arrébb megyek, sajnos ilyenre is volt példa, egyszerűen nem hagyott békén, már a házasságot tervezte holott én meg sem tudtam szólalni, iszonyatos volt, azon gondolkoztam, hogy leszállok egy másik városban és megvárom a következőt :D Hálisten elment onnan utána.

Egyébként tényleg nagyon jó társaságom szokott lenni. Idős nénikkel bácsikkal is szeretek beszélgetni, hihetetlen bölcsességeket tudnak nekem mondani, vagy okulok belőle, vagy mosolygok egy jót :) Korombeliekkel is szoktam, bár megmondom őszintén, a gyakorlott felnőttekkel sokkal kellemesebb beszélgetni, mint olyanokkal, akik velem egy cipőben járnak, még tanulnak stb, tehát valamennyire még gyerekek :) 21/N

2010. márc. 25. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
12:46-nak múltkor nekem is nagy volt a kísértés, hogy beszélgessek egy emberrel, aki horgászni ment, már én is alig várom, hogy menjek, és olyan jó lett volna erről beszélni, de elaludt :)
2010. márc. 25. 19:02
 15/17 anonim válasza:
Általában nem én szoktam kezdeményezni a beszélgetést, de szerencsére gyakran megszólítanak, így gyorsabban telik az idő, pláne ha valami miatt megáll a vonat, vagy sokat késett, jó másokkal együtt bosszankodni ezeken.
2010. márc. 25. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
Eléggé negatív tapasztalataim vannak a beszélgetéssel kapcsolatban, pl. egyszer osztálykiránduláson buszoztunk, felszáll egy "igen részeg" ember, és az osztály lány tagjaitól elkezdve a férjezett pedagógusig minden nővel kikezdett a buszon. Mások pedig egyszerűen nem veszik észre, hogy a másik félnek kellemetlen a beszélgetés, ilyennek már voltam egyszer-kétszer fültanúja. Én általában a buszon figyelem, hogy mikor kell leszállni, a célállomáshoz közeledvén egyre jobban, tehát annyira nem lehet velem beszélgetni.
2010. okt. 23. 22:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Néha szoktam, de már sokféle emberrel beszélgettem. Kellemetlen tapasztalatom nincs. Én igazából ezért irigylem az öregeket: akárkivel akárhol tudnak értelmes dolgokról beszélni.
2011. júl. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!