Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktál beszélgetni buszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál beszélgetni buszon vagy vonaton a melletted ülővel?

Figyelt kérdés

Ha olyan mellett ülsz akit amúgy nem ismersz vagy csak látásból ismered. Persze nem csak ismerkedés miatt hanem mert pl unatkozol. Volt már rá példa hogy így beszélgettél valakivel?

(Bocs, azért írtam ide mert a közlekedéses rész kevesebben nézik)

2010. márc. 23. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%

én nem szoktam

csak egyszervolt olyan h pár egyetmista volt a villamososn és nem magyarok voltak és jófejek voltak és leszólítottak és ott kicsit hülyülve elbeszélgettünk de ennyi volt :D

2010. márc. 23. 16:47
 2/17 anonim válasza:
53%

Nem szokásom,kivéve ha ismerősöm

Viszont egyszer volt egy bácsika aki elkezdett velem bsezélgetni, pont ezért, hogy mért ne beszélgessen az ember a buszon, legalább addig se unatkozik stb..kicsit tolakodónak éreztem az elején, de aztán jót derültem rajta... meghát persze idősebb nénik szoktak, ha segít nekik az ember..stb :D.. de vannak bunkóbbak is sajna

2010. márc. 23. 16:48
 3/17 anonim ***** válasza:

nah bocsi elég hülyén fogalmaztam csak siettem

bocsi a sok szóismétlésért :D

2010. márc. 23. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egyszer, hogy valaki odasziszegte nekem hogy "úgy megkóstolnám a marcipánizű kakikádat" a vonaton. Kiröhögtem, felálltam, és hangosan szóltam mindenkinek, hogy VIGYÁZAT PERVERZ
2010. márc. 23. 16:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus, és úgy látom, hogy könnyedén találunk közös beszédtémát, akkor szoktam.
2010. márc. 23. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:
igen, ha megkérdezi vki: "érdekel ez az újság?" vagy ilyesmi, reagálok rá... vagy megkérdem én, h "itt és itt is megáll a vonat?" persze sokan elég szófukarok, de amikor utazom, általában az út végére beérik a társaság, és vmiről elkezdünk beszélgetni, nevetgélni. aki meg csak újságot akar olvasni, nem szól hozzánk, békén hagyjuk. :-)
2010. márc. 23. 18:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Én szinte minden nap beszélgetek valakivel. :) Fiatalabbal, idősebbel, fiúval, lánnyal. Nekem mindegy. :) Csak legyen közös téma. Az pedig általában akad. :) Hamarabb elmegy az idő, érdekes dolgokat hallhat az ember, no meg beszélgetni jó. :) Legalábbis én folyton csacsogok. :)
2010. márc. 25. 09:10
 8/17 BlackSword ***** válasza:
Mikor hogy!!! Általában ha hosszabb távon utazik az ember, akkor igen... de nálam mindig van egy könyv, és egyébként is szeretek olvasni, de ha olyan a társaság, akkor jó beszélgetni... tényleg sok érdekeset hall az ember...
2010. márc. 25. 09:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor beszélgetek ha megszólítanak. amúgy nagyon jól elvagyok egy könyvvel, vagy mp3 lejátszóval.
2010. márc. 25. 10:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Buszon nagyobb távolságot csak éjszaka szoktam utazni, és akkor nyilván nem beszélget senki:P

Vonaton utoljára osztálykiránduláson utaztam. :D

Repülőn szokott előfordulni,hogy a szomszédommal beszélgetek, mert kicsit félek, és ha beszélek, akkor elterelem a figyelmemet:)

2010. márc. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!