Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért gondoljátok felsőbbrendűeknek magatokat a pasiknál?
Hy!
Pasi vok és sztem a nők felsőbbrendűek. x
Am ne értsd félre, hetero vok
Ez a kérdés hülyeség.
Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy miért barna a lányok haja?
Pasik miért gondoljátok magatokat felsőbbrendűnek a csajoknál? Ugyanilyen kérdés.
Mindkét nemben van aki felsőbbrendűnek gondolja magát, és minden ilyen ember egyszerűen csak végtelenül ostoba. Egy faj vagyunk, hogy lehetne már ilyenben külömbséget tenni?
Látom, nem valami friss kérdés, de azért válaszolok.
Na, most én is jöhetnék azzal a szöveggel, amit a legtöbb kissé feminista beütésű kérdésnél lehet olvasni. Szóval mondhatnám, hogy mekkora suttyó hímsoviniszta vagy, minek kell általánosítani, illetve mondhatnám azt is, hogy tényleg felsőbbrendűek vagyunk. Gondolom, f*szán esne.
Egyébként - mint azt már előttem is írták - mindkét nemnek vannak önelégült képviselői, akik a másik nemet teljes mértékben lenézik, de a nagy többségre nem ez jellemző. Én sem hiszem, hogy felsőbbrendű vagyok a férfiaknál, sőt, úgy gondolom, hogy a férfiak általában normálisabban gondolkoznak a nőknél. Mégis azt mondom, hogy egyenlőek vagyunk, egy fajba tartozunk és tényleg nem szabad általánosítani (ez persze nem csak rád vonatkozik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!