Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz? Mit tudnek kitalalni? Beegettem magam?
Figyelt kérdés
Semmi nem jut eszembe mert az evek alatt minden jo otletem felhasznaltam, az gaz ha azt mondtam a baratomnak hogy akkor ezen a karacsonyon nem adok neki semmit de o se adjon nekem?2015. dec. 15. 17:48
11/15 anonim válasza:
Én is utálom az ilyen kötelező ajándékozás dolgot. Ha szeretek valakit, azt a hétköznapokon is sokszor meglepem, ehhez szerintem nem kell alkalom, vagy ünnep.
Amúgy ha csak a pénz a gond, esetleg valami saját készítésű dolgot adhattok egymásnak, az még értékesebb is.
12/15 anonim válasza:
Kérdező, ha így reagált, akkor nincs gond, elvégre rábólintott különösebb problémázás nélkül. :) Így nem égetted magad, teljesen rendben van :)
13/15 A kérdező kommentje:
Koszi :) :)
2015. dec. 16. 19:06
14/15 anonim válasza:
Az elég nagy gáz, ha nem jut semmi eszedbe, ami örömet jelenthetne neki.
Ha meg másra kell a pénz, ahogy írod ("önző módon") - hát az még nagyobb gáz.
15/15 A kérdező kommentje:
Tenyleg gaz, de ha o se ad semmit akkor nem annyira gaz :DD aaa nem tudok mit kitalalni es mar tenyleg csak 1-2 nap van karacsonyig.
2015. dec. 20. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!