Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tud jol beceneveket? Mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tud jol beceneveket? Mert már mondja a barátnőm hogy becézz engem is de nem tudok semmi jot kitalálni mondanátok párat?

Figyelt kérdés
Köszönöm a választ előre.

2015. szept. 13. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tutajos.
2015. szept. 13. 23:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Haver barátnő, vagy a párod/barátnőd? Ha utóbbi, akkor nem tudom mit vár..kicsim, szerelmem, drágám, édesem.. Nem tudom mire gondol.
2015. szept. 13. 23:24
 3/11 anonim ***** válasza:
6%

Ha sokat költesz rá: drágám

Ha állandóan nyavalyog, nyávog: cicám

Ha mindig édességet eszik: édesem, kocám

Ha 3 óráig készülődik: madárkám (bátrabbaknak: pávám)

stb

2015. szept. 13. 23:26
 4/11 aperitif ***** válasza:
100%
Egyetlen virágszálam, gerlice madárkám, csillagvirágom, harmatos rózsabimbóm, életem értelme, bülbül szavú virágom, szépségem, drágaságom, egyetlenem, napsugaram, forró velős csontom (erősen borsozva), lelkemnek édes mákonya, te vagy a fénysugár a ködben, oázis a sivatagban, napfény a mindennapok szürkeségében, hozz be egy sört a hűtőből!
2015. szept. 13. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Doromboló cicus:D
2015. szept. 13. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én barátom mindig Prücsöknek hív, szerintem ez a legaranyosabb :$
2015. szept. 13. 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig gúnyneveket adok, ebben profi vagyok!
2015. szept. 13. 23:34
 8/11 anonim ***** válasza:

anya, baba, babóca, baba, babuci,baby, babyke, bogaram,

bogárka, bú, bubu, bubuka, buci, cica, cicám, cicó, cicus, csillagom, drágám, drágaságom, édesem, életem, gyöngyöm, gyönyörűm, gyönyörűségem, hercegnőm, kicsi, kicsikém, kicsilány, kicsim, kincsem, kiscsillag, manó, mókus, nyuszi, nyuszika, pici, picikém, picim, picúr, picúrka, pocok, prücsök, szerelmem, szivecském, szivem, tita, tündérkém, virágszálam

Ez csak a párom becézése egyszer összeírtam, mert kiváncsi voltam mennyi :) :) azért van abc sorrendbe :)

2015. szept. 14. 00:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Baba vagy Kicsim, engem így hív barátom ès szerintem írto aranyos
2015. szept. 14. 00:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyuszi, muki, cicusmicus, nimfo, némber.
2015. szept. 14. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!