Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mikor kell csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mikor kell csak szexre egy lány?

Figyelt kérdés

Miből ítélitek meg, hogy barátnőnek kell vagy csak egy alkalomra?

Illetve meddig fűztök valakit, ha meg akarjátok kapni?

Volt olyan, hogy csak meg akartatok valakit dönteni, de komoly kapcsolat lett belőle?

2015. dec. 15. 08:06
 1/1 anonim ***** válasza:

90%-ban a nőn múlik nálam.

Ha megtetszik egy lány és elkezdek vele ismerkedni, sosem úgy indulok ki, hogy "Na ő most barátnőnek kell" vagy "Na ő most dugásra kell". Általában kiderül az pár találkozó alatt, párszor néhány óra beszélgetés után már bőven, hogy milyen a lány és mire alkalmas.

Akár szexre, akár tartós kapcsolatra kell egy lány, az első randihoz képest max. 2-3 hétig fűzöm. Ha addig nem akar szexelni, akkor nem velem van valami baj. Életem legnagyobb szerelmét, akivel 2 évig voltam együtt, a második randinkon döntöttem meg úgy, hogy az mindössze a harmadik találkozás volt az életünkben. Ha két ember tényleg vonzódik egymáshoz, akkor hamar megtörténik köztük az intimitás, többek közt a szex is.

Pontosan nem lehet megmondani miből ítélem meg, mire jó egy adott lány, de mondom, ha mondjuk 3 x néhány órát beszélgetsz egy emberrel, kiderül úgy is számodra hogy milyen személyiség ő és mire tartod alkalmasnak.

2015. dec. 15. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!